Kendileri küçük yürekleri büyük

GÜNDEM 08.08.2021 - 15:22, Güncelleme: 08.08.2021 - 15:22
 

Kendileri küçük yürekleri büyük

Manavgat Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde kurduğu Yangın Dayanışma Merkezi’ne gelen çocuklar, Manavgat halkının yaralarını sarmak için seferber oldu

haberimizvar.net- Türkiye’nin tek yürek olduğu yardım kampanyasında evi yanan vatandaşlar için gece gündüz demeden çalışan yüzlerce gönüllü çocuk, Manavgat’a gelen yardım tırlarının boşaltılmasında ve yüklenmesinde en ön saflarda yer alıyor. 9-10-11-12-13 yaşındaki duyarlı çocuklar, kendi ağırlıklarınca kutu ve kolileri taşımak için üstün bir performans gösteriyor. Ailelerinin yardımlaşma duygusunu öğrenmeleri için merkeze getirdiği çocuklar, kolileri ve eşyaları taşırken hiç yakınmıyor. Çocukların bu duyarlılığı merkezdeki herkesin takdirini topluyor.  Yangının ilk gününden bu yana merkeze gelerek yardım eden çocukları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ağırladı. Yardım kampanyasında gönüllü olarak çalışma gerçekleştiren çocuklarla sohbet eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,  yangın felaketinde evleri yanan vatandaşlara koca yürekli çocukların da büyük bir desteği olduğunu kaydetti. Başkan Şükrü Sözen, “ Kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan tüm çocuklarımızı göstermiş oldukları duyarlılık ve acıyı paylaşma duygularından dolayı kutluyorum.  İnsan, karşısındaki insanın acısını duyabiliyorsa, hissedebiliyorsa ve bunun için bir şeyler yapabiliyorsa dünyayı güzelleştirebilir. Kampanyamızın ilk gününden itibaren çocuklarımız kendi ağırlıklarınca eşya taşıdı. Onların kocaman yüreği yaralarımızı sarmada en büyük destekçimiz olacak. Böylesine duyarlı vatan evlatlarını yetiştiren ailelerimize teşekkür ediyorum. Büyük küçük demeden başta çocuklarımıza olmak herkese yürekten teşekkür ediyor, tüm Manavgat halkımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  
Manavgat Belediyesi’nin Atatürk Kültür Merkezi bünyesinde kurduğu Yangın Dayanışma Merkezi’ne gelen çocuklar, Manavgat halkının yaralarını sarmak için seferber oldu

haberimizvar.net- Türkiye’nin tek yürek olduğu yardım kampanyasında evi yanan vatandaşlar için gece gündüz demeden çalışan yüzlerce gönüllü çocuk, Manavgat’a gelen yardım tırlarının boşaltılmasında ve yüklenmesinde en ön saflarda yer alıyor. 9-10-11-12-13 yaşındaki duyarlı çocuklar, kendi ağırlıklarınca kutu ve kolileri taşımak için üstün bir performans gösteriyor. Ailelerinin yardımlaşma duygusunu öğrenmeleri için merkeze getirdiği çocuklar, kolileri ve eşyaları taşırken hiç yakınmıyor. Çocukların bu duyarlılığı merkezdeki herkesin takdirini topluyor. 

Yangının ilk gününden bu yana merkeze gelerek yardım eden çocukları Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen ağırladı. Yardım kampanyasında gönüllü olarak çalışma gerçekleştiren çocuklarla sohbet eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen,  yangın felaketinde evleri yanan vatandaşlara koca yürekli çocukların da büyük bir desteği olduğunu kaydetti. Başkan Şükrü Sözen, “ Kendileri küçük ama yürekleri kocaman olan tüm çocuklarımızı göstermiş oldukları duyarlılık ve acıyı paylaşma duygularından dolayı kutluyorum.  İnsan, karşısındaki insanın acısını duyabiliyorsa, hissedebiliyorsa ve bunun için bir şeyler yapabiliyorsa dünyayı güzelleştirebilir. Kampanyamızın ilk gününden itibaren çocuklarımız kendi ağırlıklarınca eşya taşıdı. Onların kocaman yüreği yaralarımızı sarmada en büyük destekçimiz olacak. Böylesine duyarlı vatan evlatlarını yetiştiren ailelerimize teşekkür ediyorum. Büyük küçük demeden başta çocuklarımıza olmak herkese yürekten teşekkür ediyor, tüm Manavgat halkımıza tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.