EYT’lilerden Genç’e teşekkür

YAŞAM 08.08.2021 - 23:46, Güncelleme: 08.08.2021 - 23:46
 

EYT’lilerden Genç’e teşekkür

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, yangın bölgesine yaptıkları yardıma destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Nar Masa’ya teşekkür etti

HABERİMİZVAR-Marmara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, yangın bölgesini ziyaret etmek için Antalya’ya geldi. Özüpak ile birlikte Antalya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyeleri de yangın bölgesine gitti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yangın Manavgat ve Gündoğmuş’u ziyaret ederek yardımda bulunan EYT’lilere tam destek verdi.   Antalya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Yeşim Koçay, bu zorlu dönemde kendilerine destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile Nar Masa’ya teşekkür etti. Koçay, “Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç ‘e ve Nar Masa emekçilerine teşekkür ederiz. Hep birlikte bu felaketin üzerinden geleceğiz” dedi.
Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği, yangın bölgesine yaptıkları yardıma destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve Nar Masa’ya teşekkür etti

HABERİMİZVAR-Marmara Emeklilikte Yaşa Takılanlar Federasyonu Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, yangın bölgesini ziyaret etmek için Antalya’ya geldi. Özüpak ile birlikte Antalya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği üyeleri de yangın bölgesine gitti. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, yangın Manavgat ve Gündoğmuş’u ziyaret ederek yardımda bulunan EYT’lilere tam destek verdi.

 

Antalya Emeklilikte Yaşa Takılanlar Derneği Başkanı Yeşim Koçay, bu zorlu dönemde kendilerine destek veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ile Nar Masa’ya teşekkür etti. Koçay, “Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan Döşemealtı Belediye Başkanımız Turgay Genç ‘e ve Nar Masa emekçilerine teşekkür ederiz. Hep birlikte bu felaketin üzerinden geleceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.