TDP Kepez’de ‘Örnek’ başkan

GÜNDEM 09.08.2021 - 11:58, Güncelleme: 09.08.2021 - 11:58
 

TDP Kepez’de ‘Örnek’ başkan

Türkiye Değişim Partisi’nin Kepez İlçe Kongresi’nde atanmış başkan Hüsnü Örnek bu kez seçilerek başkan oldu

haberimizvar.net- Kongre süreci hızla devam eden Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kepez İlçe 1’inci Olağan Kongresi yapıldı. TDP Antalya İl binasında gerçekleştirilen kongreye tek liste ile giren Hüsnü Örnek, delegelerin tamamının oyunu alarak ilçenin ilk seçilmiş başkanı oldu. Kongrede bir konuşma yapan başkan Hüsnü Örnek, Türkiye Değişim Partisi’nin ülkenin ihtiyaç duyduğu radikal değişimleri gerçekleştirebilecek tek parti olduğunu söyledi. ÇÖZÜM DEĞİŞİMDE TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde Türkiye’nin arzu edilen refah seviyesine ulaşacağını vurgulayan Örnek, “Ülkemizde kangren olmuş sorunlar var. Bunların çözümü ancak köklü değişimlerle mümkün olabilir. Bu yüzden genel başkanımız yola ‘değişim’ diyerek çıktı. Bizler de bulunduğumuz bölgelerde bu değişime katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Türkiye Değişim Partisi’nin Kepez İlçe Kongresi’nde atanmış başkan Hüsnü Örnek bu kez seçilerek başkan oldu

haberimizvar.net- Kongre süreci hızla devam eden Türkiye Değişim Partisi (TDP) Kepez İlçe 1’inci Olağan Kongresi yapıldı. TDP Antalya İl binasında gerçekleştirilen kongreye tek liste ile giren Hüsnü Örnek, delegelerin tamamının oyunu alarak ilçenin ilk seçilmiş başkanı oldu. Kongrede bir konuşma yapan başkan Hüsnü Örnek, Türkiye Değişim Partisi’nin ülkenin ihtiyaç duyduğu radikal değişimleri gerçekleştirebilecek tek parti olduğunu söyledi.

ÇÖZÜM DEĞİŞİMDE

TDP Genel Başkanı Mustafa Sarıgül’ün liderliğinde Türkiye’nin arzu edilen refah seviyesine ulaşacağını vurgulayan Örnek, “Ülkemizde kangren olmuş sorunlar var. Bunların çözümü ancak köklü değişimlerle mümkün olabilir. Bu yüzden genel başkanımız yola ‘değişim’ diyerek çıktı. Bizler de bulunduğumuz bölgelerde bu değişime katkı sağlamak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.