2 yerde yangın devam ediyor

GÜNDEM 09.08.2021 - 13:41, Güncelleme: 09.08.2021 - 13:41
 

2 yerde yangın devam ediyor

Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Milas ve Köyceğiz yangınları dışında ülkedeki tüm orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

HABERİMİZVAR – Türkiye’nin yüreğini yakan orman yangınları 11 gün önce Manavgat’ta 4 farklı noktada aynı anda başlamıştı. Daha sonra birçok il ve ilçede görülen yangınlar, yerleşim yerlerine de ulaştı. 9 kişinin hayatını kaybettiği yangınlarda çok sayıda canlı da ölmüş ve birçok ev, ahır kullanılamaz hale gelmişti. Bugün açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Milas ve Köyceğiz yangınları dışında ülkedeki tüm orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı. HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE Sosyal medya hesabı Twitter’dan yangınlarda son duruma ilişkin açıklama yapan Pakdemirli şu ifadelere yer verdi: “Milas ve Köyceğiz yangınları dışında ülkemizdeki tüm orman yangınları kontrol altına alınmıştır. #OrmanınKahramanları Milas ve Köyceğiz’de de karadan ve havadan büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyorlar”. 
Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Milas ve Köyceğiz yangınları dışında ülkedeki tüm orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

HABERİMİZVAR – Türkiye’nin yüreğini yakan orman yangınları 11 gün önce Manavgat’ta 4 farklı noktada aynı anda başlamıştı. Daha sonra birçok il ve ilçede görülen yangınlar, yerleşim yerlerine de ulaştı. 9 kişinin hayatını kaybettiği yangınlarda çok sayıda canlı da ölmüş ve birçok ev, ahır kullanılamaz hale gelmişti. Bugün açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli, Milas ve Köyceğiz yangınları dışında ülkedeki tüm orman yangınlarının kontrol altına alındığını açıkladı.

HAVADAN VE KARADAN MÜDAHALE

Sosyal medya hesabı Twitter’dan yangınlarda son duruma ilişkin açıklama yapan Pakdemirli şu ifadelere yer verdi: “ Milas ve Köyceğiz yangınları dışında ülkemizdeki tüm orman yangınları kontrol altına alınmıştır. #OrmanınKahramanları Milas ve Köyceğiz’de de karadan ve havadan büyük bir özveri ile çalışmalarına devam ediyorlar”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.