O başkan yardımcısı görevden alındı

GÜNDEM 10.08.2021 - 22:28, Güncelleme: 10.08.2021 - 22:28
 

O başkan yardımcısı görevden alındı

AKP’li Urfa Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan, CHP’lilere yönelik sarf ettiği “Bunlar asılmalı” sözleri sonrası gelen tepkiler üzerine görevden alındı.

HABERİMİZVAR– Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden CHP’li siyasetçilere “Bu ülkeye atandığı günden beri bu ülkenin insanına dayatmacı politikasını her fırsatta sürdürmeye devam eden CHP gibi bir lanet parti yeryüzünde var mıdır? Bu sefer ciğerlerimizi hedef alan politikalar peşinde, bunları asmak şart” ifadeleri kullanan AKP’li Akçakale Belediye Başkan Yardımcı Navi Çokan, Başkan Mehmet Yalçınkaya tarafından görevden alındı. NEFRET SÖYLEMİ TASVİP EDİLEMEZ Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Navi Çokan’ı “soruşturmanın selameti açısından” görevden aldığını duyurdu. Yalçınkaya, “Nefret ve ırkçılık söylemini kim söylerse söylesin tasvip etmemiz mümkün değildir. Kamuoyu gündeminde yer alan belediye personelimizin talihsiz beyanatı ile ilgili konu adli makamlara intikal etmiştir. Soruşturmanın selameti için personelimizi başkan yardımcılığı görevinden almış bulunmaktayız. Konu ile ilgili olarak adli makamların kararını beklenmektedir” dedi. SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU Akçakale Belediyesi Başkan Yardımcısı Navi Çokan’ın sözleri sonrası CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal “CHP’lilerin asılması gerektiğini savunan biri devlet memuru olamaz! Derhal gereken yapılmalıdır” diye tepki göstermiş, CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı ise suç duyurusunda bulunmuştu.
AKP’li Urfa Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan, CHP’lilere yönelik sarf ettiği “Bunlar asılmalı” sözleri sonrası gelen tepkiler üzerine görevden alındı.

HABERİMİZVAR– Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden CHP’li siyasetçilere “Bu ülkeye atandığı günden beri bu ülkenin insanına dayatmacı politikasını her fırsatta sürdürmeye devam eden CHP gibi bir lanet parti yeryüzünde var mıdır? Bu sefer ciğerlerimizi hedef alan politikalar peşinde, bunları asmak şart” ifadeleri kullanan AKP’li Akçakale Belediye Başkan Yardımcı Navi Çokan, Başkan Mehmet Yalçınkaya tarafından görevden alındı.

NEFRET SÖYLEMİ TASVİP EDİLEMEZ

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya, Navi Çokan’ı “soruşturmanın selameti açısından” görevden aldığını duyurdu. Yalçınkaya, “Nefret ve ırkçılık söylemini kim söylerse söylesin tasvip etmemiz mümkün değildir. Kamuoyu gündeminde yer alan belediye personelimizin talihsiz beyanatı ile ilgili konu adli makamlara intikal etmiştir. Soruşturmanın selameti için personelimizi başkan yardımcılığı görevinden almış bulunmaktayız. Konu ile ilgili olarak adli makamların kararını beklenmektedir” dedi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULDU

Akçakale Belediyesi Başkan Yardımcısı Navi Çokan’ın sözleri sonrası CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal “CHP’lilerin asılması gerektiğini savunan biri devlet memuru olamaz! Derhal gereken yapılmalıdır” diye tepki göstermiş, CHP Şanlıurfa İl Teşkilatı ise suç duyurusunda bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.