Gazeteci Abdullah Yalçın öldü

GÜNDEM 11.08.2021 - 14:57, Güncelleme: 11.08.2021 - 17:17
 

Gazeteci Abdullah Yalçın öldü

Antalya’da yaşayan gazeteci Abdullah Yalçın evinde ölü olarak bulundu.

haberimizvar.net-   Antalya’da gazeteci Abdullah Yalçın öğlen saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Polis soruşturma başlattı. Yalçın’ın ölüm haberini gazeteci Şifa Çiçek, “Gazeteci büyüğüm, eski mesai arkadaşım Abdullah Yalçın, evinde ölü bulundu. Polis olay yerinde. Şu anda şüpheli bir durum görünmüyor. Allah rahmet eylesin” diye duyurdu. 
Antalya’da yaşayan gazeteci Abdullah Yalçın evinde ölü olarak bulundu.

haberimizvar.net-   Antalya’da gazeteci Abdullah Yalçın öğlen saatlerinde evinde ölü olarak bulundu. Polis soruşturma başlattı. Yalçın’ın ölüm haberini gazeteci Şifa Çiçek, “ Gazeteci büyüğüm, eski mesai arkadaşım Abdullah Yalçın, evinde ölü bulundu. Polis olay yerinde. Şu anda şüpheli bir durum görünmüyor. Allah rahmet eylesin” diye duyurdu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.