Av alanları kapatıldı

GÜNDEM 12.08.2021 - 17:41, Güncelleme: 12.08.2021 - 17:41
 

Av alanları kapatıldı

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya ve Muğla’da yangından zarar gören avlak bölgelerin 2021 ve 2022 av dönemlerinde ava kapatıldığını açıkladı.

haberimizvar.net- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, Antalya ve Muğla’da zarar avlak bölgelerin 2021 ve 2022 av dönemlerinde ava kapatıldığını açıkladı. Burdur’un Bucak ilçesindeki orman yangınını kontrol altına aldıklarını açıklayan Pakdemirli, “Afette aziz milletimizle ormanlarımız için tek yürek olduk. Tüm yangınları kontrol altına aldık” dedi.  YENİKÖY SANTRALİ TAM KAPASİTE  Karadeniz Bölgesi’nde 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sel felaketine ilişkin olarak yarın ve cumartesi ağır yağışın olacağını ve meteorolojik riskin devam ettiğini dile getirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise Yeniköy Termik Santrali’nin bu sabah 06.42 itibarıyla ikinci ünitesini de devreye aldıklarını açıkladı. Dönmez, santralin tam kapasite çalışmaya başladığını söyledi.  
Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya ve Muğla’da yangından zarar gören avlak bölgelerin 2021 ve 2022 av dönemlerinde ava kapatıldığını açıkladı.

haberimizvar.net- Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Muğla’nın Marmaris ilçesindeki Afet Koordinasyon Merkezi’nde açıklamalarda bulundu. Pakdemirli, Antalya ve Muğla’da zarar avlak bölgelerin 2021 ve 2022 av dönemlerinde ava kapatıldığını açıkladı. Burdur’un Bucak ilçesindeki orman yangınını kontrol altına aldıklarını açıklayan Pakdemirli, “Afette aziz milletimizle ormanlarımız için tek yürek olduk. Tüm yangınları kontrol altına aldık” dedi.

 YENİKÖY SANTRALİ TAM KAPASİTE

 Karadeniz Bölgesi’nde 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan sel felaketine ilişkin olarak yarın ve cumartesi ağır yağışın olacağını ve meteorolojik riskin devam ettiğini dile getirdi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ise Yeniköy Termik Santrali’nin bu sabah 06.42 itibarıyla ikinci ünitesini de devreye aldıklarını açıkladı. Dönmez, santralin tam kapasite çalışmaya başladığını söyledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.