4'üncü sergi heyecanı

GÜNDEM 13.08.2021 - 16:25, Güncelleme: 13.08.2021 - 16:25
 

4'üncü sergi heyecanı

Antalyalı sanatçı Nazikar Uras, pandemiden dolayı atölyeye çevirdiği evinde çalıştı ve 4'ncü kişisel resim ve seramik sergisini Antalya Müzesi'nde açtı.

haberimizvar.net- Resim tuvali, fırça ve boyalar ile 14 yaşında tanışan, 2008 yılından itibaren de İstanbul ve Antalya'da ünlü hocaların atölyelerinde resim ve seramik eğitimleri alan Uras, pandemi döneminde 'Hayat Eve Sığar', 'Evde Kal' sloganlarına uyup, sanat çalışmalarını evinde sürdürdü. Sanat üretimlerini atölyeye çevirdiği evinde profesyonelce sürdüren Nazikar Uras, birikimlerini sergilemeye karar verdi ve 4'ncü kişisel sergisini Antalya Müzesi'nde açtı. Bir tarafta yağlıboya-akrilik boya resim, diğer tarafta ise dekoratif seramik çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sunan Uras, "Uzun bir aradan sonra yeni bir sergi açmak beni çok heyecanlandırdı, çok mutlu etti" dedi. Sanatçı Nazikar Uras, sergilenmemiş daha birçok eserinin bulunduğunu, 5'nci kişisel sergisini de 2022 yılı içersinde açacağını sözlerine ekledi.
Antalyalı sanatçı Nazikar Uras, pandemiden dolayı atölyeye çevirdiği evinde çalıştı ve 4'ncü kişisel resim ve seramik sergisini Antalya Müzesi'nde açtı.

haberimizvar.net- Resim tuvali, fırça ve boyalar ile 14 yaşında tanışan, 2008 yılından itibaren de İstanbul ve Antalya'da ünlü hocaların atölyelerinde resim ve seramik eğitimleri alan Uras, pandemi döneminde 'Hayat Eve Sığar', 'Evde Kal' sloganlarına uyup, sanat çalışmalarını evinde sürdürdü.


Sanat üretimlerini atölyeye çevirdiği evinde profesyonelce sürdüren Nazikar Uras, birikimlerini sergilemeye karar verdi ve 4'ncü kişisel sergisini Antalya Müzesi'nde açtı.

Bir tarafta yağlıboya-akrilik boya resim, diğer tarafta ise dekoratif seramik çalışmalarını sanatseverlerin beğenisine sunan Uras, "Uzun bir aradan sonra yeni bir sergi açmak beni çok heyecanlandırdı, çok mutlu etti" dedi.

Sanatçı Nazikar Uras, sergilenmemiş daha birçok eserinin bulunduğunu, 5'nci kişisel sergisini de 2022 yılı içersinde açacağını sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.