Cemevine saldırı

GÜNDEM 14.08.2021 - 14:31, Güncelleme: 14.08.2021 - 14:31
 

Cemevine saldırı

İstanbul Pendik’te bulunan Ali Baba Cemevi’ne saldırı düzenlendi. HDP’li Kenanoğlu, İstanbul Valiliği’ni etiketleyerek, “Her bir sokağın kameralarla izlendiği bir ortamda umarım ‘tespit edemedik’ demeyeceksin” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net-İstanbul Pendik’te bulunan Ali Baba Cemevi’nin arka penceresi gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından kırıldı. Saldırıyı Facebook hesabından duyuran Tahir Aslandaş Dede, “Bu gece İstanbul Pendik’te Ali Baba Sultan Cemevi’nin arka penceresi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak Cemevi’ne saldırı yapılmıştır. Gereken araştırma ve inceleme yapılmaktadır” dedi.  UMARIM ‘TESPİT EDEMEDİK’ DEMEZSİN  HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu da saldırıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Valiliği’ni etiketleyerek, “Pendik’te Ali Baba Cemevi’ne gece saldırı düzenlenmiş. Her bir sokağın kameralarla izlendiği bir ortamda umarım ‘tespit edemedik’ demeyeceksin. Tespit edemediklerinizin ‘bilgi dahilinde’ yapılan işler olduğunu biliyoruz. Açıklama bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
İstanbul Pendik’te bulunan Ali Baba Cemevi’ne saldırı düzenlendi. HDP’li Kenanoğlu, İstanbul Valiliği’ni etiketleyerek, “Her bir sokağın kameralarla izlendiği bir ortamda umarım ‘tespit edemedik’ demeyeceksin” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net- İstanbul Pendik’te bulunan Ali Baba Cemevi’nin arka penceresi gece yarısı kimliği belirsiz kişiler tarafından kırıldı. Saldırıyı Facebook hesabından duyuran Tahir Aslandaş Dede, “Bu gece İstanbul Pendik’te Ali Baba Sultan Cemevi’nin arka penceresi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından kırılarak Cemevi’ne saldırı yapılmıştır. Gereken araştırma ve inceleme yapılmaktadır” dedi.

 UMARIM ‘TESPİT EDEMEDİK’ DEMEZSİN

  HDP İstanbul Milletvekili Ali Kenanoğlu da saldırıyla ilgili Twitter hesabından yaptığı açıklamada İstanbul Valiliği’ni etiketleyerek, “Pendik’te Ali Baba Cemevi’ne gece saldırı düzenlenmiş. Her bir sokağın kameralarla izlendiği bir ortamda umarım ‘tespit edemedik’ demeyeceksin. Tespit edemediklerinizin ‘bilgi dahilinde’ yapılan işler olduğunu biliyoruz. Açıklama bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.