Messi'nin peçetesi 1 milyon Dolar'a satışta

SPOR 14.08.2021 - 16:23, Güncelleme: 14.08.2021 - 16:23
 

Messi'nin peçetesi 1 milyon Dolar'a satışta

Yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Barcelona'ya veda ettiği gün kullandığı peçete 1 milyon Dolar'dan satışa sunuldu.

haberimizvar.net-  Barcelona ile özdeşleşen Lionel Messi, bu takımdaki 21 yıllık macerasını 8 Ağustos Pazar günü düzenlenen basın toplantısıyla bitirdi. Messi'nin veda konuşmasında kullandığı peçete çevrimiçi satış sitesinde 1 milyon Dolar'dan satışa sunuldu. Öte yandan futbolcunun yeni kulübü PSG Messi'den daha şimdiden büyük bir gelir elde etmeyi başardı.  AS'ın verdiği habere göre futbolseverler, 35 milyon euro’luk bir maaş kazanacağı açıklanan Messi'nin 30 numaralı formasına büyük bir ilgi gösterdi. Haberde, Messi formalarının satışa çıkmasını takip eden yedi saniyelik sürede tam 150 bin adet sipariş verildiği ifade edildi. PSG, Messi yazılı en ucuz formayı 158 Euro'dan satıyor.
Yıldız futbolcu Lionel Messi'nin Barcelona'ya veda ettiği gün kullandığı peçete 1 milyon Dolar'dan satışa sunuldu.

haberimizvar.net-  Barcelona ile özdeşleşen Lionel Messi, bu takımdaki 21 yıllık macerasını 8 Ağustos Pazar günü düzenlenen basın toplantısıyla bitirdi. Messi'nin veda konuşmasında kullandığı peçete çevrimiçi satış sitesinde 1 milyon Dolar'dan satışa sunuldu.

Öte yandan futbolcunun yeni kulübü PSG Messi'den daha şimdiden büyük bir gelir elde etmeyi başardı. 

AS'ın verdiği habere göre futbolseverler, 35 milyon euro’luk bir maaş kazanacağı açıklanan Messi'nin 30 numaralı formasına büyük bir ilgi gösterdi. Haberde, Messi formalarının satışa çıkmasını takip eden yedi saniyelik sürede tam 150 bin adet sipariş verildiği ifade edildi. PSG, Messi yazılı en ucuz formayı 158 Euro'dan satıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.