Can kaybı sayısı 55’e yükseldi

GÜNDEM 14.08.2021 - 22:25, Güncelleme: 14.08.2021 - 22:25
 

Can kaybı sayısı 55’e yükseldi

Sel felaketi nedeniyle Kastamonu, Sinop ve Bartın’da toplam can kaybı sayısı 55’e yükseldi. AFAD’ın açıklamasına göre 9 kişinin de hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

HABERİMİZVAR – Kastamonu, Sinop ve Bolu’da yaşanan sel felaketinde ölü sayısı 55’e çıktı. Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, “Yaşanan sel nedeniyle 55 vatandaşımız (46 Kastamonu, 8 Sinop, 1 Bartın) hayatını kaybetmiştir. 9 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir” denildi. 19 AĞUSTOS’TA ETKİSİNİ KAYBEDECEK 19 Ağustos’a kadar yağışların etkisini kaybedeceği belirtilen açıklamada, “Yarın ve önümüzdeki hafta Perşembe günleri kıyı kesimlerde hafif sağanak yağış geçişleri beklenmektedir. Diğer günler havanın genellikle parçalı bulutlu olacağı tahmin edilmektedir” ifadeleri yer aldı.
Sel felaketi nedeniyle Kastamonu, Sinop ve Bartın’da toplam can kaybı sayısı 55’e yükseldi. AFAD’ın açıklamasına göre 9 kişinin de hastanelerdeki tedavisi sürüyor.

HABERİMİZVAR – Kastamonu, Sinop ve Bolu’da yaşanan sel felaketinde ölü sayısı 55’e çıktı. Afet ve Acil Yönetim Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamada, “Yaşanan sel nedeniyle 55 vatandaşımız (46 Kastamonu, 8 Sinop, 1 Bartın) hayatını kaybetmiştir. 9 vatandaşımızın tedavilerine hastanelerde devam edilmektedir” denildi.

19 AĞUSTOS’TA ETKİSİNİ KAYBEDECEK

19 Ağustos’a kadar yağışların etkisini kaybedeceği belirtilen açıklamada, “Yarın ve önümüzdeki hafta Perşembe günleri kıyı kesimlerde hafif sağanak yağış geçişleri beklenmektedir. Diğer günler havanın genellikle parçalı bulutlu olacağı tahmin edilmektedir” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.