Kılıçdaroğlu Erdoğan’a seslendi: Askerimizi kurban etmeyeceğiz

GÜNDEM 15.08.2021 - 16:39, Güncelleme: 15.08.2021 - 16:39
 

Kılıçdaroğlu Erdoğan’a seslendi: Askerimizi kurban etmeyeceğiz

İktidara Afganistan’daki Türk asker ve polislerini geri çekmesi için çağrı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Afgan göçü riskini gören Batı, Erdoğan ile masaya oturmaya çalışacaktır” uyarısında bulundu.

haberimizvar.net-  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara Afganistan’daki Türkiye askeri ve polislerini geri çekmesi için çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu, “Ayrıca halkımıza sesleniyorum; yeni döneme giriyoruz. Göç riskini gören Batı, Erdoğan ile masaya oturmaya çalışacaktır. Hatta Erdoğan’ın seçim kazanması için bolca dua edecektir” değerlendirmesinde bulundu.  ŞAHSİ SÖZLERİN BİR DEĞERİ YOK  Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: “Başkalarının arkasına bakmadan kaçtığı yere, askerimizi kurban etmeyeceğiz. O gayriresmi masalarda verilen şahsi sözlerin kıymeti harbiyesi yoktur. İktidara sesleniyorum, hemen asker ve polisimizi Afganistan’dan geri çekin. Mehmetçik sadece milletimizin çıkarlarına hizmet eder! Ayrıca halkımıza sesleniyorum; yeni döneme giriyoruz. Göç riskini gören Batı, Erdoğan ile masaya oturmaya çalışacaktır. Hatta Erdoğan’ın seçim kazanması için bolca dua edecektir. Buna izin vermeyeceğiz. Pazarlık öncesi halktan onay alınması şarttır. Gelsin sandığa, alsın onayını”. 
İktidara Afganistan’daki Türk asker ve polislerini geri çekmesi için çağrı yapan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Afgan göçü riskini gören Batı, Erdoğan ile masaya oturmaya çalışacaktır” uyarısında bulundu.

haberimizvar.net-   CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iktidara Afganistan’daki Türkiye askeri ve polislerini geri çekmesi için çağrı yaptı. Kılıçdaroğlu, “Ayrıca halkımıza sesleniyorum; yeni döneme giriyoruz. Göç riskini gören Batı, Erdoğan ile masaya oturmaya çalışacaktır. Hatta Erdoğan’ın seçim kazanması için bolca dua edecektir” değerlendirmesinde bulundu.

 ŞAHSİ SÖZLERİN BİR DEĞERİ YOK

  Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı: “Başkalarının arkasına bakmadan kaçtığı yere, askerimizi kurban etmeyeceğiz. O gayriresmi masalarda verilen şahsi sözlerin kıymeti harbiyesi yoktur. İktidara sesleniyorum, hemen asker ve polisimizi Afganistan’dan geri çekin. Mehmetçik sadece milletimizin çıkarlarına hizmet eder! Ayrıca halkımıza sesleniyorum; yeni döneme giriyoruz. Göç riskini gören Batı, Erdoğan ile masaya oturmaya çalışacaktır. Hatta Erdoğan’ın seçim kazanması için bolca dua edecektir. Buna izin vermeyeceğiz. Pazarlık öncesi halktan onay alınması şarttır. Gelsin sandığa, alsın onayını”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.