Erdoğan 3 günde kendini yalanladı

GÜNDEM 16.08.2021 - 09:52, Güncelleme: 16.08.2021 - 09:52
 

Erdoğan 3 günde kendini yalanladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 gün önce “Afganistan’dan göç akını yok. Bu sosyal medya yalanı” dediğini hatırlatan CHP’li Tuncay Özkan, bugün ise “Giderek yoğunlaşan bir Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız” diye konuştuğuna dikkat çekti.

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taliban’ın Afganistan’ın başkenti Kabil’e girmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Afganistan’dan Türkiye’ye gelen göçmenlerle ilgili konuşan Erdoğan, “Türkiye olarak İran üzerinden gerçekleşen ve giderek yoğunlaşan bir Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız” dedi. 3 GÜN ÖNCE ‘ABARTMAYIN’ DEMİŞTİ Tuncay Özkan, Erdoğan’ın göçmenlerle ilgili yaptığı bugünkü açıklamaların ardından 3 gün önceki CNN Türk-Kanal D ortak yayınında yaptığı konuşmayı hatırlattı. Erdoğan 3 gün önce yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada birilerinin abarttığı şekilde sınırlarımızdan düzensiz göç akını söz konusu değil” demişti. ERDOĞAN: SOSYAL MEDYA YALANI CHP’li Tuncay Özkan, konuyla ilgili Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “Erdoğan 3 gün önce Afganistan’dan göç akını yok. Bu sosyal medyanın yalanı demişti. Bugün kendisini yalanlayıp var dedi. Göçlere karşı önlemini merak ediyorsanız söyleyeyim: Avrupa’nın huzuru düşünüyor” ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 3 gün önce “Afganistan’dan göç akını yok. Bu sosyal medya yalanı” dediğini hatırlatan CHP’li Tuncay Özkan, bugün ise “Giderek yoğunlaşan bir Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız” diye konuştuğuna dikkat çekti.

HABERİMİZVAR – Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Taliban’ın Afganistan’ın başkenti Kabil’e girmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Afganistan’dan Türkiye’ye gelen göçmenlerle ilgili konuşan Erdoğan, “Türkiye olarak İran üzerinden gerçekleşen ve giderek yoğunlaşan bir Afgan göçmen dalgasıyla karşı karşıyayız” dedi.

3 GÜN ÖNCE ‘ABARTMAYIN’ DEMİŞTİ

Tuncay Özkan, Erdoğan’ın göçmenlerle ilgili yaptığı bugünkü açıklamaların ardından 3 gün önceki CNN Türk-Kanal D ortak yayınında yaptığı konuşmayı hatırlattı. Erdoğan 3 gün önce yaptığı açıklamada, “Sosyal medyada birilerinin abarttığı şekilde sınırlarımızdan düzensiz göç akını söz konusu değil” demişti.

ERDOĞAN: SOSYAL MEDYA YALANI

CHP’li Tuncay Özkan, konuyla ilgili Twitter’dan yaptığı paylaşımda, “ Erdoğan 3 gün önce Afganistan’dan göç akını yok. Bu sosyal medyanın yalanı demişti. Bugün kendisini yalanlayıp var dedi. Göçlere karşı önlemini merak ediyorsanız söyleyeyim: Avrupa’nın huzuru düşünüyor” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.