Köpekler banyo seanslarıyla serinliyor

YEREL 17.08.2021 - 15:27, Güncelleme: 17.08.2021 - 15:27
 

Köpekler banyo seanslarıyla serinliyor

Konyaaltı I Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nin misafirleri, sıcak yaz günlerinde banyo seanslarıyla serinliyor.

haberimizvar.net-  Antalya'da hissedilen hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı bugünlerde Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan misafirler çeşitli önlemler alındı. Rehabilitasyon Merkezi'nde misafir edilen 117 köpek ve 91 kedi için sıcaklara karşı çeşitli serinletme yöntemleri uygulanıyor. Merkezde tavan vantilatörleri ile hava sıcaklığı düşürülüyor, günlük olarak kedi ve köpeklerin yaşam alanları sürekli yıkanıyor. Köpekler için de banyo seansları düzenleniyor. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görevli veterinerler, havaların ısınmasıyla köpeklerin de sıcaklardan kaynaklı denge kayıpları yaşayabildiğini söyledi. Rehabilitasyon merkezinin misafirlerinin alt zeminlerinin serinletmesi ve yıkanması işlemini günlük gerçekleştirildiklerini belirten veterinerler, bu yöntemlerle hayvanları ferahlattıklarını aktardı.  BAŞKANDAN SAHİPLENME ÇAĞRISI  Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, can dostların sağlığını önemsediklerini söyledi. Rehabilitasyon merkezindeki misafirlerin güvenliği ve sağlığı için her türlü önlemi aldıklarını dile getiren Başkan Semih Esen, vatandaşları da minik dostları sahiplenmeleri için merkeze davet etti. Başkan Esen, “Merkezimizde tedaviye ihtiyacı olan sokak hayvanlarını sağlığına kavuşturuyoruz. Sağlığına tam anlamıyla kavuşturduğumuz can dostlarının duyarlı vatandaşlarımız tarafından sahiplenmesini de çok önemsiyoruz" dedi.
Konyaaltı I Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nin misafirleri, sıcak yaz günlerinde banyo seanslarıyla serinliyor.

haberimizvar.net-  Antalya'da hissedilen hava sıcaklığının 40 dereceye ulaştığı bugünlerde Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde yaşayan misafirler çeşitli önlemler alındı. Rehabilitasyon Merkezi'nde misafir edilen 117 köpek ve 91 kedi için sıcaklara karşı çeşitli serinletme yöntemleri uygulanıyor. Merkezde tavan vantilatörleri ile hava sıcaklığı düşürülüyor, günlük olarak kedi ve köpeklerin yaşam alanları sürekli yıkanıyor. Köpekler için de banyo seansları düzenleniyor. Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi'nde görevli veterinerler, havaların ısınmasıyla köpeklerin de sıcaklardan kaynaklı denge kayıpları yaşayabildiğini söyledi. Rehabilitasyon merkezinin misafirlerinin alt zeminlerinin serinletmesi ve yıkanması işlemini günlük gerçekleştirildiklerini belirten veterinerler, bu yöntemlerle hayvanları ferahlattıklarını aktardı.

 BAŞKANDAN SAHİPLENME ÇAĞRISI

 Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, can dostların sağlığını önemsediklerini söyledi. Rehabilitasyon merkezindeki misafirlerin güvenliği ve sağlığı için her türlü önlemi aldıklarını dile getiren Başkan Semih Esen, vatandaşları da minik dostları sahiplenmeleri için merkeze davet etti. Başkan Esen, “Merkezimizde tedaviye ihtiyacı olan sokak hayvanlarını sağlığına kavuşturuyoruz. Sağlığına tam anlamıyla kavuşturduğumuz can dostlarının duyarlı vatandaşlarımız tarafından sahiplenmesini de çok önemsiyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.