Hasar tespit çalışması yapılıyor

GÜNDEM 19.08.2021 - 16:04, Güncelleme: 19.08.2021 - 16:04
 

Hasar tespit çalışması yapılıyor

Büyük felaketin yaralarını sarmak için çalışmalara devam eden Manavgat Belediyesi ekipleri, bir yandan mahallelerde tespit çalışması yapıp acil ihtiyaçları yerine ulaştırırken, bir yandan da hayırseverlerin destekleri ile sağlanan beyaz eşya ve ev eşyalarını afetzedelere teslim ediyor.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi, Türkiye'nin en büyük yangın felaketini atlatan Manavgat'ta yaraları sarmaya devam ediyor. Belediyenin Acil Destek Timleri, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardım malzemelerini gerçek ihtiyaç sahiplerine planlı bir şekilde ulaştırıyor. Kentin hemen yer yerinde arı gibi çalışan ekiplerden bazıları yangın felaketine maruz kalmış mahallelerde tespit çalışması yaptıktan sonra ihtiyaçları yerine ulaştırırken, bazı ekipler de evi yanıp yeni yaşam alanları oluşturulmuş vatandaşlara hayırseverlerin destekleri ile sağlanan beyaz eşya ve ev eşyalarını teslim ediyor. Yangınzede vatandaşlara gıda ve hijyen ürünlerinin dışında beyaz eşya, sandalye, masa, mutfak eşyaları, nevresim, yorgan, koltuk, gıda gibi temel ihtiyaçlardan oluşan malzemeler veriliyor. SÖZEN: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ En zor günlerinde kendilerinin her türlü istek ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap aldıklarını belirten yangınzede vatandaşlar, gelen yardımlardan dolayı hayırsever vatandaşlara ve Manavgat Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Büyük yangın felaketinde evini kaybeden vatandaşlar için zaman mefhumu gözetmeksizin yaraları sarmaya çalıştıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, "Evlerini kaybederek yeni yaşam alanı oluşturan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirleyerek onlara ulaşmaya gayret ediyoruz. Ekiplerimiz, bağış kampanyasında gelen yardımları doğru ellere ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışma gerçekleştiriyor. Manavgat'ımızı yalnız bırakmayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Manavgat Belediyemiz, halkının yanında olarak onların yarasını sarmaya devam edecektir" dedi. 
Büyük felaketin yaralarını sarmak için çalışmalara devam eden Manavgat Belediyesi ekipleri, bir yandan mahallelerde tespit çalışması yapıp acil ihtiyaçları yerine ulaştırırken, bir yandan da hayırseverlerin destekleri ile sağlanan beyaz eşya ve ev eşyalarını afetzedelere teslim ediyor.

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi, Türkiye'nin en büyük yangın felaketini atlatan Manavgat'ta yaraları sarmaya devam ediyor. Belediyenin Acil Destek Timleri, Türkiye'nin dört bir yanından gelen yardım malzemelerini gerçek ihtiyaç sahiplerine planlı bir şekilde ulaştırıyor. Kentin hemen yer yerinde arı gibi çalışan ekiplerden bazıları yangın felaketine maruz kalmış mahallelerde tespit çalışması yaptıktan sonra ihtiyaçları yerine ulaştırırken, bazı ekipler de evi yanıp yeni yaşam alanları oluşturulmuş vatandaşlara hayırseverlerin destekleri ile sağlanan beyaz eşya ve ev eşyalarını teslim ediyor. Yangınzede vatandaşlara gıda ve hijyen ürünlerinin dışında beyaz eşya, sandalye, masa, mutfak eşyaları, nevresim, yorgan, koltuk, gıda gibi temel ihtiyaçlardan oluşan malzemeler veriliyor.

SÖZEN: GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

En zor günlerinde kendilerinin her türlü istek ve ihtiyaçlarına hızlı bir şekilde cevap aldıklarını belirten yangınzede vatandaşlar, gelen yardımlardan dolayı hayırsever vatandaşlara ve Manavgat Belediyesi ekiplerine teşekkür etti. Büyük yangın felaketinde evini kaybeden vatandaşlar için zaman mefhumu gözetmeksizin yaraları sarmaya çalıştıklarını belirten Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen de çalışmalara hız kesmeden devam edeceklerini dile getirdi. Başkan Şükrü Sözen, "Evlerini kaybederek yeni yaşam alanı oluşturan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirleyerek onlara ulaşmaya gayret ediyoruz. Ekiplerimiz, bağış kampanyasında gelen yardımları doğru ellere ulaştırmak için gece gündüz demeden çalışma gerçekleştiriyor. Manavgat'ımızı yalnız bırakmayan tüm hayırsever vatandaşlarımıza tekrar teşekkür ediyorum. Manavgat Belediyemiz, halkının yanında olarak onların yarasını sarmaya devam edecektir" dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.