Tursun iyileşti

GÜNDEM 20.08.2021 - 17:52, Güncelleme: 20.08.2021 - 17:52
 

Tursun iyileşti

Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Nurettin Tursun tedavi gördüğü koronavirüsü yenerek sağlığına kavuştu. Tursun, virüse karşı maske mesafe hijyen kurallarına uyulması ve aşı yaptırılması çağrısında bulundu.

haberimizvar.net- Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Nurettin Tursun, 6 Ağustos'ta konulan Covid-19 teşhisi sonrası hastanede tedaviye altındı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 12 gün süren tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşarak 18 Ağustos Çarşamba günü taburcu edilen Tursun, evinde istirahat ediyor. Yaşadığı bu zorlu süreçle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nurettin Tursun, "Çok şükür evime geldim ve bir süre daha kontrol amaçlı istirahatta olacağım. Öncelikle hastanedeki tedavi sürecimde yoğun bir çaba ve emek sarf eden kıymetli hekimlerimize, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanları kardeşlerime minnet ve şükranlarımı iletiyorum. Bu çağın en büyük illetlerinden biri olan Covid-19 hastalığına yakalanan hastalarımıza tüm kalbimle acil şifalar diliyorum. Lütfen önce kendiniz ve aileniz için sonra toplum sağlığımız için aşılarımızı olalım. Maske, hijyen ve mesafe kurallarına ihmal etmeden bu illetten kurtuluncaya dek uyalım. Birlikte geçireceğimiz nice sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle, esenle kalın" ifadelerine yer verdi.
Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Nurettin Tursun tedavi gördüğü koronavirüsü yenerek sağlığına kavuştu. Tursun, virüse karşı maske mesafe hijyen kurallarına uyulması ve aşı yaptırılması çağrısında bulundu.

haberimizvar.net-  Döşemealtı Belediyesi eski Başkanı Nurettin Tursun, 6 Ağustos'ta konulan Covid-19 teşhisi sonrası hastanede tedaviye altındı. Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde 12 gün süren tedavi sürecinin ardından sağlığına kavuşarak 18 Ağustos Çarşamba günü taburcu edilen Tursun, evinde istirahat ediyor.

Yaşadığı bu zorlu süreçle ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yapan Nurettin Tursun, "Çok şükür evime geldim ve bir süre daha kontrol amaçlı istirahatta olacağım. Öncelikle hastanedeki tedavi sürecimde yoğun bir çaba ve emek sarf eden kıymetli hekimlerimize, hemşirelerimize ve tüm sağlık çalışanları kardeşlerime minnet ve şükranlarımı iletiyorum. Bu çağın en büyük illetlerinden biri olan Covid-19 hastalığına yakalanan hastalarımıza tüm kalbimle acil şifalar diliyorum. Lütfen önce kendiniz ve aileniz için sonra toplum sağlığımız için aşılarımızı olalım. Maske, hijyen ve mesafe kurallarına ihmal etmeden bu illetten kurtuluncaya dek uyalım. Birlikte geçireceğimiz nice sağlıklı günlere kavuşmak dileğiyle, esenle kalın" ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.