Cep telefonu hırsızı kamerada

YEREL 21.08.2021 - 14:29, Güncelleme: 21.08.2021 - 14:29
 

Cep telefonu hırsızı kamerada

Antalya'nın Serik ilçesinde cep telefonu tamiri yapılan iş yerine giren hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

haberimizvar.net- Serik ilçe merkezinde cep telefonu tamiri yapılan bir iş yerine önce gün gece saatlerinde giren kimliği belirsiz şüphelinin hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde bir süre çekmeceleri karıştıran şüphelinin, cep telefonları arasından da seçim yapmaya çalıştığı anlar yer aldı. Şüpheli bir süre sonra iş yerinden ayrıldı. Sabah iş yerine gelen dükkan sahibi ise hırsızlık olayını fark ederek, polise haber verdi. Kamera görüntülerini incelemeye alan polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.
Antalya'nın Serik ilçesinde cep telefonu tamiri yapılan iş yerine giren hırsız, güvenlik kamerasına yakalandı.

haberimizvar.net- Serik ilçe merkezinde cep telefonu tamiri yapılan bir iş yerine önce gün gece saatlerinde giren kimliği belirsiz şüphelinin hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntülerde bir süre çekmeceleri karıştıran şüphelinin, cep telefonları arasından da seçim yapmaya çalıştığı anlar yer aldı. Şüpheli bir süre sonra iş yerinden ayrıldı.

Sabah iş yerine gelen dükkan sahibi ise hırsızlık olayını fark ederek, polise haber verdi. Kamera görüntülerini incelemeye alan polis şüphelinin yakalanması için çalışma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.