Demirtaş: Faşizm çözülüyor

GÜNDEM 22.08.2021 - 18:59, Güncelleme: 22.08.2021 - 18:59
 

Demirtaş: Faşizm çözülüyor

Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) kongresine mesaj gönderen Selahattin Demirtaş, “Ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için mücadele yürütüyoruz” dedi.

HABERİMİZVAR - Edirne F Tipi Cezaevi’nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) kongresine mesaj gönderdi. Kongrenin başarılı geçmesini dileyen Demirtaş, “Türkiye’de ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için yoğun mücadele yürüttüğümüz bu dönemde gerçekleştirdiğiniz kongrenin demokrasi mücadelesine anlamlı katkı sunacağından şüphem yoktur” dedi. ÖZGÜRLÜK ÇİZGİSİNİ HAKİM KILMALIYIZ Demirtaş’ın mesajı şöyle: “Toplumsal Özgürlük Partisi’nin kongresi vesilesiyle divanı, sevgili delegeleri ve tüm katılımcıları yürekten selamlıyorum. Türkiye’de ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için yoğun mücadele yürüttüğümüz bu dönemde gerçekleştirdiğiniz kongrenin demokrasi mücadelesine anlamlı katkı sunacağından şüphem yoktur. Kongrenizin başarılı geçmesini umuyor, bu vesileyle tüm yönetim kadrosuna başarı dileklerimle birlikte dayanışma duygularımı iletiyorum. Toplumsal Özgürlük Partisi’nin bütün gönüllü ve emekçilerine, siz değerli dostlara Edirne Hapishanesinden en sıcak selam sevgilerimi gönderiyor, kongrenizi selamlıyorum”.
Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) kongresine mesaj gönderen Selahattin Demirtaş, “Ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için mücadele yürütüyoruz” dedi.

HABERİMİZVAR - Edirne F Tipi Cezaevi’nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Toplumsal Özgürlük Partisi (TÖP) kongresine mesaj gönderdi. Kongrenin başarılı geçmesini dileyen Demirtaş, “Türkiye’de ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için yoğun mücadele yürüttüğümüz bu dönemde gerçekleştirdiğiniz kongrenin demokrasi mücadelesine anlamlı katkı sunacağından şüphem yoktur” dedi.

ÖZGÜRLÜK ÇİZGİSİNİ HAKİM KILMALIYIZ

Demirtaş’ın mesajı şöyle: “Toplumsal Özgürlük Partisi’nin kongresi vesilesiyle divanı, sevgili delegeleri ve tüm katılımcıları yürekten selamlıyorum. Türkiye’de ezilenlerin direnişi karşısında dağılma ve çöküşle yüz yüze kalan faşizmin yerine özgürlük çizgisini hakim kılmak için yoğun mücadele yürüttüğümüz bu dönemde gerçekleştirdiğiniz kongrenin demokrasi mücadelesine anlamlı katkı sunacağından şüphem yoktur. Kongrenizin başarılı geçmesini umuyor, bu vesileyle tüm yönetim kadrosuna başarı dileklerimle birlikte dayanışma duygularımı iletiyorum. Toplumsal Özgürlük Partisi’nin bütün gönüllü ve emekçilerine, siz değerli dostlara Edirne Hapishanesinden en sıcak selam sevgilerimi gönderiyor, kongrenizi selamlıyorum”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.