Sizin suçunuzu biz çekmeyeceğiz

SİYASET 22.08.2021 - 23:33, Güncelleme: 22.08.2021 - 23:33
 

Sizin suçunuzu biz çekmeyeceğiz

Türkiye’de Afgan mülteciler için merkezler kuracaklarını söyleyen İngiliz Bakan Wallace’a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Kendilerine mülteci seçecekler, kalanlar bize bırakılacak. Sizin sorumsuzluğunuzun ceremesini halkımız çekmeyecek” dedi.

HABERİMİZVAR – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye ve Pakistan gibi ülkelerde Afgan mülteciler için merkezler kurma planı yaptığını belirten İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Sizin sorumsuzluğunuzun ceremesini halkımız çekmeyecek. Kimseyi bizim topraklarımıza bu usulle getiremezsiniz” diye seslendi. KALANLAR BİZE BIRAKILACAK Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı: “Gelişmelere dair sizi bilgilendirmeye devam ediyorum. İngiltere Savunma Bakanı Wallace, kendilerine hizmet etmiş Afganlara, Türkiye’de ‘mülteci merkezleri’ kuracaklarını ilan etti ve Afganları ülkemize davet etti. Kendilerine mülteci seçecekler, kalanlar ülkemizde bırakılacak”. BİR KERE DÜRÜST OL ERDOĞAN “Şimdi Erdoğan’a sorum şu: ‘Ben anlaşma yapmadım’ dediğin ülkeler, artık Türkiye Cumhuriyeti’nin fikrini alma ihtiyacı dahi duymadan bunları söyleyebilecek hale mi geldi? Yoksa anlaşma yaptın diye mi bu kadar cüretkârlar? Hangisi doğru? Bir kere dürüst ol Erdoğan!” SİZİN CEREMENİZİ BİZ ÇEKMEYİZ “İngiltere’ye de buradan sesleniyorum: Size hizmet eden Afganları ölüme terk etmiş olmanız insanlık dışıdır. Ancak şu konuda emin olun ki, sizin sorumsuzluğunuzun ceremesini halkımız mahallesinde çekmeyecek. Kimseyi bizim topraklarımıza bu usulle getiremezsiniz!” 
Türkiye’de Afgan mülteciler için merkezler kuracaklarını söyleyen İngiliz Bakan Wallace’a tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Kendilerine mülteci seçecekler, kalanlar bize bırakılacak. Sizin sorumsuzluğunuzun ceremesini halkımız çekmeyecek” dedi.

HABERİMİZVAR – CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye ve Pakistan gibi ülkelerde Afgan mülteciler için merkezler kurma planı yaptığını belirten İngiltere Savunma Bakanı Ben Wallace’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Sizin sorumsuzluğunuzun ceremesini halkımız çekmeyecek. Kimseyi bizim topraklarımıza bu usulle getiremezsiniz” diye seslendi.

KALANLAR BİZE BIRAKILACAK

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından şu paylaşımları yaptı: “Gelişmelere dair sizi bilgilendirmeye devam ediyorum. İngiltere Savunma Bakanı Wallace, kendilerine hizmet etmiş Afganlara, Türkiye’de ‘ mülteci merkezleri’ kuracaklarını ilan etti ve Afganları ülkemize davet etti. Kendilerine mülteci seçecekler, kalanlar ülkemizde bırakılacak”.

BİR KERE DÜRÜST OL ERDOĞAN

“Şimdi Erdoğan’a sorum şu: ‘Ben anlaşma yapmadım’ dediğin ülkeler, artık Türkiye Cumhuriyeti’nin fikrini alma ihtiyacı dahi duymadan bunları söyleyebilecek hale mi geldi? Yoksa anlaşma yaptın diye mi bu kadar cüretkârlar? Hangisi doğru? Bir kere dürüst ol Erdoğan!”

SİZİN CEREMENİZİ BİZ ÇEKMEYİZ

“İngiltere’ye de buradan sesleniyorum: Size hizmet eden Afganları ölüme terk etmiş olmanız insanlık dışıdır. Ancak şu konuda emin olun ki, sizin sorumsuzluğunuzun ceremesini halkımız mahallesinde çekmeyecek. Kimseyi bizim topraklarımıza bu usulle getiremezsiniz!” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.