Filenin Sultanları 4’te 4 yaptı

SPOR 23.08.2021 - 22:57, Güncelleme: 23.08.2021 - 22:57
 

Filenin Sultanları 4’te 4 yaptı

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Finlandiya’ya karşı oynadığı Avrupa Şampiyonası’ndaki 4. maçını da kazanarak namağlup serisini devam ettirdi.

HABERİMİZVAR - Avrupa Şampiyonası’ndaki dördüncü maçında Finlandiya’yı 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı 4’te 4 yaptı.  Romanya’nın Kaloşvar kentindeki BT Arena’da oynanan karşılaşmaya milliler, etkili bloklarla başladı ve ilk seti 25-19 kazandı. Ebrar Karakurt ve Tuğba Şenoğlu’nun performanslarıyla öne çıktığı ikinci seti 25-12 gibi rahat bir skorla geçen milli takım, 3. seti de 25-15 alarak grup mücadelesinde 4’te 4 yapmayı başardı.   YARIN HOLLANDA’YLA MAÇ   Filenin Sultanları, Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan’ın ortaklaşa düzenlediği organizasyonda yarın 5. ve son maçında Hollanda ile grup liderliği için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. 
A Milli Kadın Voleybol Takımı, Finlandiya’ya karşı oynadığı Avrupa Şampiyonası’ndaki 4. maçını da kazanarak namağlup serisini devam ettirdi.

HABERİMİZVAR - Avrupa Şampiyonası’ndaki dördüncü maçında Finlandiya’yı 3-0 yenen A Milli Kadın Voleybol Takımı 4’te 4 yaptı.  Romanya’nın Kaloşvar kentindeki BT Arena’da oynanan karşılaşmaya milliler, etkili bloklarla başladı ve ilk seti 25-19 kazandı. Ebrar Karakurt ve Tuğba Şenoğlu’nun performanslarıyla öne çıktığı ikinci seti 25-12 gibi rahat bir skorla geçen milli takım, 3. seti de 25-15 alarak grup mücadelesinde 4’te 4 yapmayı başardı.

 

YARIN HOLLANDA’YLA MAÇ

 

Filenin Sultanları, Sırbistan, Romanya, Hırvatistan ve Bulgaristan’ın ortaklaşa düzenlediği organizasyonda yarın 5. ve son maçında Hollanda ile grup liderliği için karşı karşıya gelecek. Karşılaşma saat 17.30’da başlayacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.