Demirtaş: Muhalefete golcü lazım

SİYASET 24.08.2021 - 14:31, Güncelleme: 24.08.2021 - 14:31
 

Demirtaş: Muhalefete golcü lazım

Muhalefetin durumunu değerlendiren Selahattin Demirtaş muhalefet için, “Önce takım olmaları, sonra da bir golcü bulup ona bol bol pas vermeleri ve elbette gol atmaları gerekiyor” dedi. Demirtaş kendi aralarında faul yapmamasını da önerdi.

HABERİMİZVAR  Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Galatasaray’da Marcao’nun takım arkadaşı Kerem’e saldırmasını siyasete uyarlayarak “Muhalefetin kendi arasında, Marcao’nun takım arkadaşı Kerem’e yaptığı türden fauller yapmaması gerekir” dedi. Demirtaş, 4 Kasım 2016’dan beri tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nden, Medyascope muhabiri Ferit Aslan’ın sorularını yanıtladı.   KENDİ ARALARINDA FAUL YAPMASINLAR   Demirtaş, “Muhalefetin tutumunu nasıl buluyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Çalışıyorlar, koşturuyorlar, ter döküyorlar, çabalıyorlar, ama ortaya takım oyunu koyamıyorlar ve en önemlisi, gol atamıyorlar. Önce takım olmaları, sonra da bir golcü bulup onu yavaş yavaş öne çıkarmaları, ona bol bol pas vermeleri ve elbette gol atmaları gerekiyor. Bir de muhalefetin kendi arasında, Marcao’nun takım arkadaşı Kerem’e yaptığı türden fauller yapmaması gerekir. Benim taktik önerilerim bunlar. Umarım dikkate alırlar, çünkü maçın bitmesine az kaldı”. 
Muhalefetin durumunu değerlendiren Selahattin Demirtaş muhalefet için, “Önce takım olmaları, sonra da bir golcü bulup ona bol bol pas vermeleri ve elbette gol atmaları gerekiyor” dedi. Demirtaş kendi aralarında faul yapmamasını da önerdi.

HABERİMİZVAR 

Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Galatasaray’da Marcao’nun takım arkadaşı Kerem’e saldırmasını siyasete uyarlayarak “Muhalefetin kendi arasında, Marcao’nun takım arkadaşı Kerem’e yaptığı türden fauller yapmaması gerekir” dedi. Demirtaş, 4 Kasım 2016’dan beri tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nden, Medyascope muhabiri Ferit Aslan’ın sorularını yanıtladı.

 

KENDİ ARALARINDA FAUL YAPMASINLAR

 

Demirtaş, “Muhalefetin tutumunu nasıl buluyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Çalışıyorlar, koşturuyorlar, ter döküyorlar, çabalıyorlar, ama ortaya takım oyunu koyamıyorlar ve en önemlisi, gol atamıyorlar. Önce takım olmaları, sonra da bir golcü bulup onu yavaş yavaş öne çıkarmaları, ona bol bol pas vermeleri ve elbette gol atmaları gerekiyor. Bir de muhalefetin kendi arasında, Marcao’nun takım arkadaşı Kerem’e yaptığı türden fauller yapmaması gerekir. Benim taktik önerilerim bunlar. Umarım dikkate alırlar, çünkü maçın bitmesine az kaldı”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.