İyi Parti’ye iş dünyasından katılım

GÜNDEM 25.08.2021 - 09:57, Güncelleme: 25.08.2021 - 09:57
 

İyi Parti’ye iş dünyasından katılım

İş dünyasından İyi Parti’ye katılım oldu. Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Partimiz her geçen gün büyüyor. Antalya’da dereler İyi Parti’ye akıyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapana kadar durmayacağız” dedi.

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya İl Başkanlığı, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ülkenin içine sokulduğu darboğazdan en çok etkilenen esnaflar, işadamları ve sanayiciler de İyi Parti’ye katılmaya başladı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye’nin umudu olduğuna dikkat çeken Başkan Başaran, “Pandemi süreci demeden esnaf ziyaretlerimize ve üye kayıtlarımıza devam ettik. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanı sıra sanayicilerin de yaşadığı sıkıntıları tespit ederek, kamuoyuyla paylaştık. Bu bağlamda çözüm önerilerimizi de mecliste gündeme getirdik. Halkımızın yaşadığı sıkıntıları AKP iktidarına hatırlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu. İNSANLAR İYİ PARTİ’YE GÜVEN DUYUYOR Gazipaşa’dan Kaş’a kadar bütün ilçelerde esnafları ziyaret ettiklerine vurgu yapan Başkan Başaran, “Gittiğimiz her yerde partimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. İnsanlar bize ve partimize güven duyuyor. Bundan çok büyük memnuniyet duymaktayız. Halkımız, ülkenin geleceğinin teminatı ve umudu olarak İyi Parti’yi görüyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çizdiği rotada ilerleyerek, sokaklarda vatandaşlarımızı dinlemeye, ziyaret ettiğimiz insanlarımıza politikalarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Antalya’da İyi Parti’yi birinci parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapana kadar durmayacağız, yorulmayacağız, başaracağız” dedi. İŞ ADAMLARINDAN ZİYARET Antalya İş insanları Derneği Başkanı Ferhat Yıldız, Genel Sekreter Bilal Köleoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Akgün, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ı ziyaret etti. Başkan Başaran, “Ülkemizin 19 yılda içerisine düşürüldüğü darboğazdan kurtuluşun tek yolu İyi Parti. Herkes koltuklarında otururken Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Türkiye’yi adım adım gezerek halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. Biz de Genel Başkanımızın yolundan ilerleyerek Antalya’daki esnaflarımızı gezdik. İlçelerimizde esnafın, turizmcinin, çiftçinin, evine ekmek götürmekte zorlanan vatandaşımızın yanında yer aldık. Halkımız için çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
İş dünyasından İyi Parti’ye katılım oldu. Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran, “Partimiz her geçen gün büyüyor. Antalya’da dereler İyi Parti’ye akıyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapana kadar durmayacağız” dedi.

haberimizvar.net- İyi Parti Antalya İl Başkanlığı, çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Ülkenin içine sokulduğu darboğazdan en çok etkilenen esnaflar, işadamları ve sanayiciler de İyi Parti’ye katılmaya başladı. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Türkiye’nin umudu olduğuna dikkat çeken Başkan Başaran, “Pandemi süreci demeden esnaf ziyaretlerimize ve üye kayıtlarımıza devam ettik. Küçük ve orta ölçekli işletmelerin yanı sıra sanayicilerin de yaşadığı sıkıntıları tespit ederek, kamuoyuyla paylaştık. Bu bağlamda çözüm önerilerimizi de mecliste gündeme getirdik. Halkımızın yaşadığı sıkıntıları AKP iktidarına hatırlatmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

İNSANLAR İYİ PARTİ’YE GÜVEN DUYUYOR

Gazipaşa’dan Kaş’a kadar bütün ilçelerde esnafları ziyaret ettiklerine vurgu yapan Başkan Başaran, “Gittiğimiz her yerde partimizi ve projelerimizi anlatıyoruz. İnsanlar bize ve partimize güven duyuyor. Bundan çok büyük memnuniyet duymaktayız. Halkımız, ülkenin geleceğinin teminatı ve umudu olarak İyi Parti’yi görüyor. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in çizdiği rotada ilerleyerek, sokaklarda vatandaşlarımızı dinlemeye, ziyaret ettiğimiz insanlarımıza politikalarımızı anlatmaya devam edeceğiz. Antalya’da İyi Parti’yi birinci parti, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’i de Cumhurbaşkanı yapana kadar durmayacağız, yorulmayacağız, başaracağız” dedi.

İŞ ADAMLARINDAN ZİYARET

Antalya İş insanları Derneği Başkanı Ferhat Yıldız, Genel Sekreter Bilal Köleoğlu,Yönetim Kurulu Üyesi Cüneyt Akgün, Antalya İl Başkanı Mehmet Başaran’ı ziyaret etti. Başkan Başaran, “Ülkemizin 19 yılda içerisine düşürüldüğü darboğazdan kurtuluşun tek yolu İyi Parti. Herkes koltuklarında otururken Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, Türkiye’yi adım adım gezerek halkın ve esnafın sorunlarını dinledi. Biz de Genel Başkanımızın yolundan ilerleyerek Antalya’daki esnaflarımızı gezdik. İlçelerimizde esnafın, turizmcinin, çiftçinin, evine ekmek götürmekte zorlanan vatandaşımızın yanında yer aldık. Halkımız için çalışmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.