Elmalı daveti

GÜNDEM 25.08.2021 - 15:57, Güncelleme: 25.08.2021 - 15:57
 

Elmalı daveti

Bu yıl 669'uncusu düzenlenecek Tarihi Elmalı Güreşleri'nde Altın Kemer sahibi Güreş Ağası Muammer Ak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı güreşlere davet etti.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nın çıkışında biraraya gelen Altın Kemer sahibi Güreş Ağası Muammer Ak, Tarihi Elmalı Güreşleri'nin davetiyesini sundu. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal, AK Parti MKYK üyesi Menderes Türel ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen iş insanı Ak, bu yıl 3- 5 Eylül tarihlerinde 669'uncusu yapılacak Tarihi Elmalı Güreşleri hakkında bilgi verdi. Güreş organizasyonunda başarılar dileyen Erdoğan, "Güreşlerimize ata sporumuza sahip çıkalım. Organizasyonda emeği geçen herkesi kutlarım" dedi. Tarihi Elmalı Güreşleri'nde 4 dönemdir Güreş Ağası olan Muammer Ak, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ı da makamlarında ziyaret ederek güreşlere davet etti.
Bu yıl 669'uncusu düzenlenecek Tarihi Elmalı Güreşleri'nde Altın Kemer sahibi Güreş Ağası Muammer Ak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı güreşlere davet etti.

haberimizvar.net- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti İl Başkanları Toplantısı'nın çıkışında biraraya gelen Altın Kemer sahibi Güreş Ağası Muammer Ak, Tarihi Elmalı Güreşleri'nin davetiyesini sundu. AK Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Antalya Milletvekilleri Mustafa Köse ve Tuba Vural Çokal, AK Parti MKYK üyesi Menderes Türel ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşen iş insanı Ak, bu yıl 3- 5 Eylül tarihlerinde 669'uncusu yapılacak Tarihi Elmalı Güreşleri hakkında bilgi verdi. Güreş organizasyonunda başarılar dileyen Erdoğan, "Güreşlerimize ata sporumuza sahip çıkalım. Organizasyonda emeği geçen herkesi kutlarım" dedi.


Tarihi Elmalı Güreşleri'nde 4 dönemdir Güreş Ağası olan Muammer Ak, AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Sayıştay Başkanı Metin Yener ve Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş'ı da makamlarında ziyaret ederek güreşlere davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.