Tarım Bakanına fırça attım

GÜNDEM 26.08.2021 - 11:59, Güncelleme: 26.08.2021 - 11:59
 

Tarım Bakanına fırça attım

Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’ye telefonda kızıp bağırdığını ileri süren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Bakana ‘Çiftçi kredilerinin faizlerini almayın. Birkaç gün içerisinde bunu halledin’ dedim. Bakan da ‘tamam’ dedi” ifadelerini kullandı.

HABERİMİZVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yardımcılığını yaptıktan sonra CHP’den istifa ederek Yenilik Partisi’ni kuran eski Musul Konsolosu Öztürk Yılmaz, memleketi Ardahan’ı ziyaret etti. Yılmaz, Ardahan’ın köylerini ziyaret ettiği sırada vatandaşlara seslenerek, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye telefonda fırça attığını iddia etti. BAKANA TELEFONDA KIZDIM, BAĞIRDIM Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin kendisini aradığını söyleyen Öztürk Yılmaz, “Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı aradı beni biraz önce. Tarım Bakanı ile görüştüm sabah. Kızdım, bağırdım. Şimdi aradı, size bir müjdem var. Bir şey açıklayacağım” diye konuştu. ‘ÖYLE BAKARIZ EDERİZLE OLMAZ’ DEDİM Tarım Bakanı’na “Çiftçinin kullandığı kredilerin faizlerini erteleyin” dediğini ileri süren Yılmaz, “Benim söylediklerimi söylüyorum. ‘Faizlerini almayın’ dedim. ‘Ana para ödemesi 3 yıl sonra 4 yıl sonra başlasın’ dedim. ‘Kardeşim öyle bakarız ederiz ile olmaz’ dedim. ‘Birkaç gün içerisinde bunu halledin’ dedim. Ben bunu konuştum Bakan’la. Bakan da ‘tamam’ dedi. Tarım İl Genel Müdürüne talimat verdi. Teşvik paketini 1 haftaya kalmaz çıkaracaklar. Yalnız bakan dedi ki; aynı durum Kars ve Erzurum’da olduğu için teşvik paketi orayı da içermesi gerekiyor. ‘Vallahi ben onu bilmem’ dedim” ifadelerini kullandı. 
Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’ye telefonda kızıp bağırdığını ileri süren Yenilik Partisi Genel Başkanı Öztürk Yılmaz, “Bakana ‘Çiftçi kredilerinin faizlerini almayın. Birkaç gün içerisinde bunu halledin’ dedim. Bakan da ‘tamam’ dedi” ifadelerini kullandı.

HABERİMİZVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yardımcılığını yaptıktan sonra CHP’den istifa ederek Yenilik Partisi’ni kuran eski Musul Konsolosu Öztürk Yılmaz, memleketi Ardahan’ı ziyaret etti. Yılmaz, Ardahan’ın köylerini ziyaret ettiği sırada vatandaşlara seslenerek, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye telefonda fırça attığını iddia etti.

BAKANA TELEFONDA KIZDIM, BAĞIRDIM

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin kendisini aradığını söyleyen Öztürk Yılmaz, “Kuraklıkla ilgili Tarım Bakanı aradı beni biraz önce. Tarım Bakanı ile görüştüm sabah. Kızdım, bağırdım. Şimdi aradı, size bir müjdem var. Bir şey açıklayacağım” diye konuştu.

‘ÖYLE BAKARIZ EDERİZLE OLMAZ’ DEDİM

Tarım Bakanı’na “Çiftçinin kullandığı kredilerin faizlerini erteleyin” dediğini ileri süren Yılmaz, “Benim söylediklerimi söylüyorum. ‘Faizlerini almayın’ dedim. ‘Ana para ödemesi 3 yıl sonra 4 yıl sonra başlasın’ dedim. ‘Kardeşim öyle bakarız ederiz ile olmaz’ dedim. ‘Birkaç gün içerisinde bunu halledin’ dedim. Ben bunu konuştum Bakan’la. Bakan da ‘tamam’ dedi. Tarım İl Genel Müdürüne talimat verdi. Teşvik paketini 1 haftaya kalmaz çıkaracaklar. Yalnız bakan dedi ki; aynı durum Kars ve Erzurum’da olduğu için teşvik paketi orayı da içermesi gerekiyor. ‘Vallahi ben onu bilmem’ dedim” ifadelerini kullandı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.