Memleketi yokuş aşağı şahlandırdın

GÜNDEM 26.08.2021 - 16:00, Güncelleme: 26.08.2021 - 16:00
 

Memleketi yokuş aşağı şahlandırdın

Erdoğan’ın “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Yokuş aşağı şahlandırdın memleketi” dedi.

HABERİMİZVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” diyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!” dedi. ERDOĞAN’IN ‘ŞAHLANIŞ’ SÖZÜNE TEPKİ Malazgirt Milli Park Alanı’nda düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 950’nci yıl dönümü kutlama programında konuşan Erdoğan, “Türkiye, doğuya ve batıya ait ne varsa hepsini kucaklayan, bağrına basan büyük medeniyet mirasının bugünkü varisi olarak yeni bir şahlanış içindedir” açıklamasını yaptı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” açıklamasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. SEN ŞAHLANIRKEN HALK FATURA ÖDÜYOR Kılıçdaroğlu şu paylaşımda bulundu: “Erdoğan ‘Türkiye yeni bir şahlanış içinde’ demişsin. Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Hepimiz yaşayarak görüyoruz ki, bu faturalar adeta bir soygundur! Sarayında 1.150 odan var, ışıklarını söndürmeyi unutma Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor. Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!” 
Erdoğan’ın “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” sözlerine tepki gösteren CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, “Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Yokuş aşağı şahlandırdın memleketi” dedi.

HABERİMİZVAR - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” diyen AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!” dedi.

ERDOĞAN’IN ‘ŞAHLANIŞ’ SÖZÜNE TEPKİ

Malazgirt Milli Park Alanı’nda düzenlenen Malazgirt Zaferi’nin 950’nci yıl dönümü kutlama programında konuşan Erdoğan, “Türkiye, doğuya ve batıya ait ne varsa hepsini kucaklayan, bağrına basan büyük medeniyet mirasının bugünkü varisi olarak yeni bir şahlanış içindedir” açıklamasını yaptı. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın “Türkiye yeni bir şahlanış içinde” açıklamasına sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi.

SEN ŞAHLANIRKEN HALK FATURA ÖDÜYOR

Kılıçdaroğlu şu paylaşımda bulundu: “ Erdoğan ‘Türkiye yeni bir şahlanış içinde’ demişsin. Sen şahlanışlarına devam ederken, millet kara kara elektrik faturasını düşünüyor. Hepimiz yaşayarak görüyoruz ki, bu faturalar adeta bir soygundur! Sarayında 1.150 odan var, ışıklarını söndürmeyi unutma Erdoğan; millet senin şatafatına yetişemiyor. Allah akıl fikir versin Saray’a, yokuş aşağı şahlandırdın memleketi!” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.