Yapılacakları konuştular

GÜNDEM 26.08.2021 - 16:08, Güncelleme: 26.08.2021 - 16:13
 

Yapılacakları konuştular

Ünlü sanatçı Haluk Levent ve AHBAP Derneği yönetimi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Side Ek Hizmet binasındaki ziyarette Başkan Şükrü Sözen, ünlü sanatçı ve Ahbap üyelerini büyük bir nezaketle kapıda karşıladı. Sözen ve Levent, Manavgat orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için yapılacak olan öncelikli çalışmalar hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

HER AN MANAVGAT’A DESTEK VERDİ Orman yangınlarının ilk gününden itibaren Manavgat’ta büyük bir duyarlılık göstererek yardım kampanyalarına destek olan Haluk Levent, Manavgat Belediyesi’nin yardım kampanyalarına Ahbap Derneği olarak katkı verdiklerini ve ilerleyen süreçte Başkan Şükrü Sözen ile birlikte afetzedeler için ne gerekiyorsa yapmak istediklerini dile getirdi. Ziyaretin ardından, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Haluk Levent ve Ahbap Derneği üyeleri, orman Belenobası Mahallesi Sığırcılar Mevki’ne giderek, “Bir Kümes Bir Hayat” projesi çalışmalarını yürüten gönüllüleri ziyaret etti. GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN MİMARLARA SÜPRİZ ZİYARET Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönüllü mimarlara çalıştıkları alanda, Başkan Şükrü Sözen’le birlikte sürpriz bir şekilde ziyaret gerçekleştiren Haluk Levent ve Ahbaplar, burada mahalle halkıyla da bir araya gelerek sohbet etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ahır, ağıl ve kümes inşa eden mimarlara, kolaylıklar dileyen Haluk Levent, çalışmalara dernek olarak destek vereceklerini söyledi. Karşılarında Haluk Levent ve Başkan Sözen’i gören mimarlar ise kısa süreli şaşkınlığın ardından büyük bir mutluluk yaşadı. SÖZEN; AHBAPLAR BÜYÜK BİR DUYARLILIK GÖSTERDİ Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 28 Temmuz günü başlayan ilk yangınlardan itibaren ünlü sanatçı Haluk Levent ve Ahbap Derneği’nin, yardım kampanyalarına büyük bir duyarlılık ve katkı sağladığını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Tüm halkımızın gönlünü feth eden sanatçı dostumuz Haluk Levent ve derneği, Manavgat Belediye’mizin yardım kampanyalarında büyük bir özveri ile çalışma gerçekleştirdi. Halkın sanatçısı Haluk Levent, Manavgat’ımızın en zor günlerinde bizleri yalnız bırakmayarak güç verdi. Kendilerine ve değerli Ahbap Derneği yönetimine ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Manavgat’ımızın yaralarını sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bizlere moral ve destek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.
Ünlü sanatçı Haluk Levent ve AHBAP Derneği yönetimi Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’e geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Side Ek Hizmet binasındaki ziyarette Başkan Şükrü Sözen, ünlü sanatçı ve Ahbap üyelerini büyük bir nezaketle kapıda karşıladı. Sözen ve Levent, Manavgat orman yangınlarında zarar gören vatandaşlar için yapılacak olan öncelikli çalışmalar hakkında verimli bir sohbet gerçekleştirdi.

HER AN MANAVGAT’A DESTEK VERDİ

Orman yangınlarının ilk gününden itibaren Manavgat’ta büyük bir duyarlılık göstererek yardım kampanyalarına destek olan Haluk Levent, Manavgat Belediyesi’nin yardım kampanyalarına Ahbap Derneği olarak katkı verdiklerini ve ilerleyen süreçte Başkan Şükrü Sözen ile birlikte afetzedeler için ne gerekiyorsa yapmak istediklerini dile getirdi. Ziyaretin ardından, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Haluk Levent ve Ahbap Derneği üyeleri, orman Belenobası Mahallesi Sığırcılar Mevki’ne giderek, “Bir Kümes Bir Hayat” projesi çalışmalarını yürüten gönüllüleri ziyaret etti.

GÖNÜLLÜ ÇALIŞAN MİMARLARA SÜPRİZ ZİYARET

Türkiye’nin dört bir yanından gelen gönüllü mimarlara çalıştıkları alanda, Başkan Şükrü Sözen’le birlikte sürpriz bir şekilde ziyaret gerçekleştiren Haluk Levent ve Ahbaplar, burada mahalle halkıyla da bir araya gelerek sohbet etti, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ahır, ağıl ve kümes inşa eden mimarlara, kolaylıklar dileyen Haluk Levent, çalışmalara dernek olarak destek vereceklerini söyledi. Karşılarında Haluk Levent ve Başkan Sözen’i gören mimarlar ise kısa süreli şaşkınlığın ardından büyük bir mutluluk yaşadı.

SÖZEN; AHBAPLAR BÜYÜK BİR DUYARLILIK GÖSTERDİ

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, 28 Temmuz günü başlayan ilk yangınlardan itibaren ünlü sanatçı Haluk Levent ve Ahbap Derneği’nin, yardım kampanyalarına büyük bir duyarlılık ve katkı sağladığını söyledi. Başkan Şükrü Sözen, “Tüm halkımızın gönlünü feth eden sanatçı dostumuz Haluk Levent ve derneği, Manavgat Belediye’mizin yardım kampanyalarında büyük bir özveri ile çalışma gerçekleştirdi. Halkın sanatçısı Haluk Levent, Manavgat’ımızın en zor günlerinde bizleri yalnız bırakmayarak güç verdi. Kendilerine ve değerli Ahbap Derneği yönetimine ziyaretlerinden ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Manavgat’ımızın yaralarını sarmak için ne gerekiyorsa yapmaya devam edeceğiz. Bizlere moral ve destek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.