Bozkurt yardım kolileri Gerze’de halka dağıtıldı

GÜNDEM 27.08.2021 - 18:30, Güncelleme: 27.08.2021 - 18:30
 

Bozkurt yardım kolileri Gerze’de halka dağıtıldı

Karadeniz’i etkileyen sel felaketinin ardından toplanan yardımların Sinop’un Gerze ilçesinde halka dağıtıldığı iddia edildi.

HABERİMİZVAR – İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, 11 Ağustos’ta Kastamonu’nun Bozkurt ve Sinop’un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından toplanan yardımların bir kısmının Sinop’un Gerze ilçesinde halka dağıtıldığını ileri sürdü. Yiğit, bir TIR dolusu yardım kolisinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait bir depoya konulduğunu ve ardından da dağıtıldığını iddia etti. AFET YARDIMLARINI DAĞITTILAR Yiğit, sosyal medya hesabından TIR’ın ve yardım kolilerinin görüntülerini paylaşarak yaptığı paylaşımda, “Üzerinde ‘Geçmiş̧ olsun’ ve afet bölgesi olan ‘Bozkurt’ yazılarının da göründüğü koliler, 57 plakalı TIR ile haldeki depoya yanaşmış ve insanlara dağıtılırken görüntülenmiştir. Plakayı vermemdeki amaç yanlışlık ihtimalinin bana göre imkansız olmasındandır. Her yerde ilçenin ismi yazarken yanlışlık olması zaten herkese saçma gelecektir. Herkesin kafasında aynı sorular. Cevaplar merakla bekleniyor” ifadelerini kullandı. Yiğit, yardım kolilerinin belge ve kayıt istenmeden gelişi güzel dağıtıldığını belirtirken, kolilerin üstünde bulunan “Geçmiş olsun Bozkurt” yazısı dikkat çekti. 
Karadeniz’i etkileyen sel felaketinin ardından toplanan yardımların Sinop’un Gerze ilçesinde halka dağıtıldığı iddia edildi.

HABERİMİZVAR – İYİ Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, 11 Ağustos’ta Kastamonu’nun Bozkurt ve Sinop’un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketinin ardından toplanan yardımların bir kısmının Sinop’un Gerze ilçesinde halka dağıtıldığını ileri sürdü. Yiğit, bir TIR dolusu yardım kolisinin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na ait bir depoya konulduğunu ve ardından da dağıtıldığını iddia etti.

AFET YARDIMLARINI DAĞITTILAR

Yiğit, sosyal medya hesabından TIR’ın ve yardım kolilerinin görüntülerini paylaşarak yaptığı paylaşımda, “Üzerinde ‘Geçmiş̧ olsun’ ve afet bölgesi olan ‘Bozkurt’ yazılarının da göründüğü koliler, 57 plakalı TIR ile haldeki depoya yanaşmış ve insanlara dağıtılırken görüntülenmiştir. Plakayı vermemdeki amaç yanlışlık ihtimalinin bana göre imkansız olmasındandır. Her yerde ilçenin ismi yazarken yanlışlık olması zaten herkese saçma gelecektir. Herkesin kafasında aynı sorular. Cevaplar merakla bekleniyor” ifadelerini kullandı. Yiğit, yardım kolilerinin belge ve kayıt istenmeden gelişi güzel dağıtıldığını belirtirken, kolilerin üstünde bulunan “Geçmiş olsun Bozkurt” yazısı dikkat çekti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.