Bilal Erdoğan ne kaçırıyor?

GÜNDEM 29.08.2021 - 13:32, Güncelleme: 29.08.2021 - 13:37
 

Bilal Erdoğan ne kaçırıyor?

HDP’li Hüda Kaya, “Bilal Erdoğan Ahlat’ta sarayın yapıldığı define alanından helikopterlerle neler taşıyor? Bütün yöre halkı çalınanları biliyor” diye sordu.

HABERİMİZVAR.NET Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili Hüda Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın, Bitlis’in Ahlat ilçesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Millet Bahçesi yapılan alandan helikopterlerle bazı şeyleri taşıdığını söyledi. Kaya, Twitter hesabından, “Bilinmesi gereken bir başka konu ise Bilal Erdoğan Ahlat’ta sarayın yapıldığı define alanından helikopterlerle neler taşıyor? Bütün yöre halkı çalınanları biliyor. AKP artık siyaset yapan bir parti değil bir suç örgütüdür” paylaşımında bulundu.   KAZI ALANINA ERDOĞAN SARAYI   Ahlat’ta yapılan sarayın bulunduğu bölgenin arkeolojik kazı alanı olduğu daha önce kamuoyuna yansımıştı. Daha önce define avcılarının hedefi olan bölgede bir süre önce insanlara ait olduğu belirtilen kemikler bulunmuştu. 
HDP’li Hüda Kaya, “Bilal Erdoğan Ahlat’ta sarayın yapıldığı define alanından helikopterlerle neler taşıyor? Bütün yöre halkı çalınanları biliyor” diye sordu.

HABERİMİZVAR.NET

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili Hüda Kaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın, Bitlis’in Ahlat ilçesinde Cumhurbaşkanlığı Sarayı ve Millet Bahçesi yapılan alandan helikopterlerle bazı şeyleri taşıdığını söyledi. Kaya, Twitter hesabından, “Bilinmesi gereken bir başka konu ise Bilal Erdoğan Ahlat’ta sarayın yapıldığı define alanından helikopterlerle neler taşıyor? Bütün yöre halkı çalınanları biliyor. AKP artık siyaset yapan bir parti değil bir suç örgütüdür” paylaşımında bulundu.

 

KAZI ALANINA ERDOĞAN SARAYI

 

Ahlat’ta yapılan sarayın bulunduğu bölgenin arkeolojik kazı alanı olduğu daha önce kamuoyuna yansımıştı. Daha önce define avcılarının hedefi olan bölgede bir süre önce insanlara ait olduğu belirtilen kemikler bulunmuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.