AKP’yi çöpçatanlar bitiriyor

GÜNDEM 29.08.2021 - 17:00, Güncelleme: 29.08.2021 - 17:00
 

AKP’yi çöpçatanlar bitiriyor

AKP’li eski bakan Erdoğan Bayraktar, “Hiçbir şeyi sorgulamayan toplumlar sürekli kandırılmaya mahkumdur. Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi” eleştirisinde bulundu.

HABERİMİZVAR – AKP’li eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, sosyal medya hesabından liyakatin ve sorgulamanın önemine dikkat çeken bir paylaşım yaptı. AKP içindeki bazı kesimleri hedef alan Bayraktar, “Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi” dedi. KANDIRILMAYA MAHKUMSUNUZ Erdoğan Bayraktar, Twitter’daki paylaşımında, “İlahi nizamda bir erdem olan sorgulamadan kayıtsız şartsız iman etme ilkesini beşeri sistemlerde de uygulamaya kalkarsanız sonuç hiç verimli olmaz. Hiçbir şeyi sorgulamayanlardan oluşan toplumlar sürekli kandırılmaya mahkumdur” ifadelerini kullandı. AKP’Yİ ÇÖPÇATANLAR BİTİRİYOR İkinci bir paylaşım daha yapan Bayraktar “Tavassutla iş yapmanın birçok mahsurları var... Referanslara ve de verilere bakılmalı. Nasıl iş yapabilirim, nasıl faydalı olurum diye mücadele edenler varken; Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi” diye yazdı. Erdoğan Bayraktar, 17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen ve hakkındaki iddialar nedeniyle bakanlık görevinden istifa etmişti. 
AKP’li eski bakan Erdoğan Bayraktar, “Hiçbir şeyi sorgulamayan toplumlar sürekli kandırılmaya mahkumdur. Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi” eleştirisinde bulundu.

HABERİMİZVAR – AKP’li eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, sosyal medya hesabından liyakatin ve sorgulamanın önemine dikkat çeken bir paylaşım yaptı. AKP içindeki bazı kesimleri hedef alan Bayraktar, “Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi” dedi.

KANDIRILMAYA MAHKUMSUNUZ

Erdoğan Bayraktar, Twitter’daki paylaşımında, “İlahi nizamda bir erdem olan sorgulamadan kayıtsız şartsız iman etme ilkesini beşeri sistemlerde de uygulamaya kalkarsanız sonuç hiç verimli olmaz. Hiçbir şeyi sorgulamayanlardan oluşan toplumlar sürekli kandırılmaya mahkumdur” ifadelerini kullandı.

AKP’Yİ ÇÖPÇATANLAR BİTİRİYOR

İkinci bir paylaşım daha yapan Bayraktar “Tavassutla iş yapmanın birçok mahsurları var... Referanslara ve de verilere bakılmalı. Nasıl iş yapabilirim, nasıl faydalı olurum diye mücadele edenler varken; Açıkgözler, tatlı su kurnazları, tüfekçiler, çöp çatanlar ve çalışmadan edinenler bitiriyor bizi” diye yazdı. Erdoğan Bayraktar, 17-25 Aralık soruşturmalarında adı geçen ve hakkındaki iddialar nedeniyle bakanlık görevinden istifa etmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.