Manavgat’ta yaralar sarılıyor

GÜNDEM 30.08.2021 - 10:33, Güncelleme: 30.08.2021 - 10:33
 

Manavgat’ta yaralar sarılıyor

Manavgat Belediyesi, yaşanan büyük yangın felaketinin yaralarını, yardım kuruluşları, vakıflar, dernekler ve hayırsever vatandaşlarla iş birliği ile sarmaya devam ediyor

haberimizvar.net- Manavgat Belediyesi son olarak büyük yangın felaketinden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla İhtiyaç Haritası ve Nef Vakfı’nın ortak çalışması olan “Bir destek bir yuva” Projesine, yapılan işbirliği protokolüyle destek veriyor. Daha önce yaşanan Elazığ ve İzmir depremlerinde etkili yardımların yapılabilmesini sağlayan İhtiyaç Haritası portalı ve Nef Vakfı Manavgat’ta meydana gelen yangın felaketinin yaralarının sarılması için “Bir Destek Bir Yuva” kampanyası başlattı. Yangınzede vatandaşların ihtiyaçlarına destek olmak isteyen vatandaşlar,  www.ihtiyacharitasi.org adresindeki sosyal pazar yeri sekmesine girerek, yangın atlatmış mahallelerde daha önceden Manavgat Belediyesince tespiti yapılmış ihtiyaçları, ilgili yönlendirmelerle satın alabilecek. Yapılan yardımlar Manavgat Belediyesi güvencesinde adreslere teslim edilecek.  Yardımseverlerin satın alacağı her ihtiyaç, Manavgat’ın yerel esnafından tedarik edilecek. Bu sayede Manavgat’ta yangından zarar gören vatandaşların beyaz eşya, tekstil ürünleri, televizyon, elektrik süpürgesi, klima gibi pek çok ürün ihtiyacı karşılanırken yerel esnaf da kalkınmış olacak. Bir Destek Bir Yuva projesinin sağlıklı yürütülmesi amacıyla Manavgat Belediyesi’ni temsilen Başkan Şükrü Sözen, ihtiyaç Haritası Portalı ve Nef Vakfı adına da Proje Koordinatörü Ercüment Arabacı işbirliği protokolünü imzaladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Değerli dostlarım, Manavgat Belediyesi olarak, büyük yangın felaketinden zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla İhtiyaç Haritası ve Nef Vakfı’nın ortak çalışması olan “BİR DESTEK BİR YUVA” Projesine, yaptığımız işbirliği protokolüyle destek veriyoruz. Çok anlamlı ve bir o kadar yararlı olacağına inandığımız projemize katkı vererek hem yangınzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilir hem de Manavgat’taki yerel esnafımıza destek olabilirsiniz. https://sosyalpazaryeri.ihtiyacharitasi.org/ adresine girerek, yangın atlatmış mahallelerimizde daha önceden Manavgat Belediyemizce tespiti yapılmış ihtiyaçları, ilgili yönlendirmelerle satın alabilirsiniz. Yaptığınız yardımlar Manavgat Belediyesi güvencesinde adreslere teslim edilecektir. Gelin hayatları ve umutları birlikte yeşertelim” dedi.    
Manavgat Belediyesi, yaşanan büyük yangın felaketinin yaralarını, yardım kuruluşları, vakıflar, dernekler ve hayırsever vatandaşlarla iş birliği ile sarmaya devam ediyor

haberimizvar.net-  Manavgat Belediyesi son olarak büyük yangın felaketinden zarar gören vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla İhtiyaç Haritası ve Nef Vakfı’nın ortak çalışması olan “Bir destek bir yuva” Projesine, yapılan işbirliği protokolüyle destek veriyor. Daha önce yaşanan Elazığ ve İzmir depremlerinde etkili yardımların yapılabilmesini sağlayan İhtiyaç Haritası portalı ve Nef Vakfı Manavgat’ta meydana gelen yangın felaketinin yaralarının sarılması için “Bir Destek Bir Yuva” kampanyası başlattı. Yangınzede vatandaşların ihtiyaçlarına destek olmak isteyen vatandaşlar,  www.ihtiyacharitasi.org adresindeki sosyal pazar yeri sekmesine girerek, yangın atlatmış mahallelerde daha önceden Manavgat Belediyesince tespiti yapılmış ihtiyaçları, ilgili yönlendirmelerle satın alabilecek. Yapılan yardımlar Manavgat Belediyesi güvencesinde adreslere teslim edilecek. 

Yardımseverlerin satın alacağı her ihtiyaç, Manavgat’ın yerel esnafından tedarik edilecek. Bu sayede Manavgat’ta yangından zarar gören vatandaşların beyaz eşya, tekstil ürünleri, televizyon, elektrik süpürgesi, klima gibi pek çok ürün ihtiyacı karşılanırken yerel esnaf da kalkınmış olacak. Bir Destek Bir Yuva projesinin sağlıklı yürütülmesi amacıyla Manavgat Belediyesi’ni temsilen Başkan Şükrü Sözen, ihtiyaç Haritası Portalı ve Nef Vakfı adına da Proje Koordinatörü Ercüment Arabacı işbirliği protokolünü imzaladı. Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Değerli dostlarım,
Manavgat Belediyesi olarak, büyük yangın felaketinden zarar gören vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla İhtiyaç Haritası ve Nef Vakfı’nın ortak çalışması olan “BİR DESTEK BİR YUVA” Projesine, yaptığımız işbirliği protokolüyle destek veriyoruz. Çok anlamlı ve bir o kadar yararlı olacağına inandığımız projemize katkı vererek hem yangınzede vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilir hem de Manavgat’taki yerel esnafımıza destek olabilirsiniz. https://sosyalpazaryeri.ihtiyacharitasi.org/ adresine girerek, yangın atlatmış mahallelerimizde daha önceden Manavgat Belediyemizce tespiti yapılmış ihtiyaçları, ilgili yönlendirmelerle satın alabilirsiniz. Yaptığınız yardımlar Manavgat Belediyesi güvencesinde adreslere teslim edilecektir. Gelin hayatları ve umutları birlikte yeşertelim” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.