Kepez Gelecek aşure dağıttı

YEREL 30.08.2021 - 13:23, Güncelleme: 30.08.2021 - 13:23
 

Kepez Gelecek aşure dağıttı

Gelecek Partisi Kepez İlçe Teşkilatı aşure dağıttı

haberimizvar.net- Aşure ayında bir etkinlik de Gelecek Partisi Kepez İlçe Teşkilatı’ndan geldi. İlçe binası önünde yapılan aşure dağıtımına çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Aşure etkinliğine Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel, Kepez İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Aytar, Muratpaşa İlçe Başkanı İbrahim Hünerci, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Murat Aykaç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Başaslan, Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Başaslan, il-ilçe yöneticileri ve partililer katıldı.  BUGÜNLERİ ATLACAĞIZ Birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında, aşure dağıtarak halkla bir araya geldiklerini söyleyen Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Başkanı Murat Demirel, “Bir taraftan yangınlarla, bir taraftan sel afetleri ile ülke olarak hepimiz zor günler yaşadık. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de inşallah atlatacağız. Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, tüm olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.  
Gelecek Partisi Kepez İlçe Teşkilatı aşure dağıttı

haberimizvar.net- Aşure ayında bir etkinlik de Gelecek Partisi Kepez İlçe Teşkilatı’ndan geldi. İlçe binası önünde yapılan aşure dağıtımına çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Aşure etkinliğine Kepez İlçe Başkanı Murat Demirel, Kepez İlçe Teşkilat Başkanı Yusuf Aytar, Muratpaşa İlçe Başkanı İbrahim Hünerci, Kepez Gençlik Kolları Başkanı Murat Aykaç, İl Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Başaslan, Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Hilal Başaslan, il-ilçe yöneticileri ve partililer katıldı. 

BUGÜNLERİ ATLACAĞIZ
Birlik, beraberlik ve paylaşımların arttığı Muharrem ayında, aşure dağıtarak halkla bir araya geldiklerini söyleyen Gelecek Partisi Kepez İlçe Başkanı Başkanı Murat Demirel, “Bir taraftan yangınlarla, bir taraftan sel afetleri ile ülke olarak hepimiz zor günler yaşadık. İnanıyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde bu günleri de inşallah atlatacağız. Muharrem ayının birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızın daha da pekişmesine, tüm olumsuzlukların sona ermesine vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.