AKP il başkanı yangını photoshopla söndürdü

GÜNDEM 30.08.2021 - 14:00, Güncelleme: 30.08.2021 - 14:00
 

AKP il başkanı yangını photoshopla söndürdü

Dersim’de günlerdir süren yangına geç müdahale edilmesi eleştirilirken AKP İl Başkanı Sercan Özaydın, photoshopla söndürme uçağı eklenmiş yangın fotoğrafı paylaştı.

haberimizvar.net- Dersim’de orman yangınlarına havadan müdahalenin geç yapılması nedeniyle iktidara sert eleştiriler sürerken AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın sosyal medya hesabından, “Hizmeti fotoğraf, siyaseti iftira zanneden kimseler bilmeliler ki; Hozat ilçemizde çıkan yangına devletimiz tüm imkanlarıyla müdahale etmektedir. Bugün arazözlerle, yarın uçaklarla” diye mesaj attı. PHOTOSHOPLA EKLENEN UÇAK Sercan Özaydın kullandığı yangın fotoğrafında photoshop programıyla eklenmiş bir yangın söndürme uçağı vardı. Sosyal medyada Sercan Özaydın için “Yangına photoshopla bile müdahale edemedi” yorumları yapıldı. Özaydın, tepkiler üzerine “Tunceli halkımız; bu yaygara ile üstü örtülmeye çalışılan asıl gerçeği çok iyi biliyor!” ifadelerini de paylaşıma ekledi.  Özaydın bir süre sonra bir açıklama daha yaparak fotoğrafı Özgür Dersim gazetesinden aldığını açıkladı.  
Dersim’de günlerdir süren yangına geç müdahale edilmesi eleştirilirken AKP İl Başkanı Sercan Özaydın, photoshopla söndürme uçağı eklenmiş yangın fotoğrafı paylaştı.

haberimizvar.net- Dersim’de orman yangınlarına havadan müdahalenin geç yapılması nedeniyle iktidara sert eleştiriler sürerken AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın sosyal medya hesabından, “Hizmeti fotoğraf, siyaseti iftira zanneden kimseler bilmeliler ki; Hozat ilçemizde çıkan yangına devletimiz tüm imkanlarıyla müdahale etmektedir. Bugün arazözlerle, yarın uçaklarla” diye mesaj attı.

PHOTOSHOPLA EKLENEN UÇAK

Sercan Özaydın kullandığı yangın fotoğrafında photoshop programıyla eklenmiş bir yangın söndürme uçağı vardı. Sosyal medyada Sercan Özaydın için “Yangına photoshopla bile müdahale edemedi” yorumları yapıldı. Özaydın, tepkiler üzerine “ Tunceli halkımız; bu yaygara ile üstü örtülmeye çalışılan asıl gerçeği çok iyi biliyor!” ifadelerini de paylaşıma ekledi.  Özaydın bir süre sonra bir açıklama daha yaparak fotoğrafı Özgür Dersim gazetesinden aldığını açıkladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.