Zam kabul edilemez

EKONOMİ 03.09.2021 - 12:39, Güncelleme: 03.09.2021 - 12:39
 

Zam kabul edilemez

Sol Parti Antalya İl Sekreteri Neslihan Karataş Tilav ulaşıma yapılan yüzde 12’lik zammı eleştirdi

haberimizvar.net- Ulaşım zammına bir tepki de Sol Parti’den geldi. Zammı eleştiren İl Sekreteri Neslihan Karataş Tilav, “Antalya Büyükşehir Belediyesinin daha önce yaptığı yüzde 15’lik ulaşım zammının mürekkebi henüz kurumadan Salı günü ulaşıma yüzde 12’lik bir zam daha yaptı. Yeni zamlarla beraber 3.65 TL olan toplu taşıma ücreti 4 lira 10 kuruşa yükseldi. Öğrenci ücreti ise 2.10 kuruştan 2.40 kuruşa çıkarıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilikten uzak bu tarz uygulamalar ile  halkın çıkarları yerine özel halk otobüsü esnafının çıkarını gözetmektedir.  Ardı ardına yapılan zamlar bunun kanıtıdır” dedi.  ZAMDAN VAZGEÇİLMELİ  Tilav, açıklamasının devamında şunları söyledi: “Çalışarak geçimini sürdüren emekçi halkın, artık cebinden 1 kuruş bile eksilmesine tahammülü yoktur. Ülkede işsizlik, yoksulluk alıp başını giderken, her gün işe gidip gelirken kalabalık toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan emekçiler, ölüm ve açlık arasında kalmışken Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu ulaşım zammı derhal geri çekilmelidir. Sosyal belediyeciliğin gereği özel halk otobüsü sahiplerinin çıkarını değil halkın çıkarını gözetmektir. Ulaşım kamusal hale getirilmeli özel halk otobüsü uygulamasından vazgeçilmelidir”
Sol Parti Antalya İl Sekreteri Neslihan Karataş Tilav ulaşıma yapılan yüzde 12’lik zammı eleştirdi

haberimizvar.net-  Ulaşım zammına bir tepki de Sol Parti’den geldi. Zammı eleştiren İl Sekreteri Neslihan Karataş Tilav, “ Antalya Büyükşehir Belediyesinin daha önce yaptığı yüzde 15’lik ulaşım zammının mürekkebi henüz kurumadan Salı günü ulaşıma yüzde 12’lik bir zam daha yaptı. Yeni zamlarla beraber 3.65 TL olan toplu taşıma ücreti 4 lira 10 kuruşa yükseldi. Öğrenci ücreti ise 2.10 kuruştan 2.40 kuruşa çıkarıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilikten uzak bu tarz uygulamalar ile  halkın çıkarları yerine özel halk otobüsü esnafının çıkarını gözetmektedir.  Ardı ardına yapılan zamlar bunun kanıtıdır” dedi. 

ZAMDAN VAZGEÇİLMELİ 

Tilav, açıklamasının devamında şunları söyledi: “Çalışarak geçimini sürdüren emekçi halkın, artık cebinden 1 kuruş bile eksilmesine tahammülü yoktur. Ülkede işsizlik, yoksulluk alıp başını giderken, her gün işe gidip gelirken kalabalık toplu taşıma araçlarını kullanmak zorunda kalan emekçiler, ölüm ve açlık arasında kalmışken Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu ulaşım zammı derhal geri çekilmelidir. Sosyal belediyeciliğin gereği özel halk otobüsü sahiplerinin çıkarını değil halkın çıkarını gözetmektir. Ulaşım kamusal hale getirilmeli özel halk otobüsü uygulamasından vazgeçilmelidir”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.