Arkamda bir güç vardı

GÜNDEM 03.09.2021 - 22:40, Güncelleme: 03.09.2021 - 22:40
 

Arkamda bir güç vardı

‘Tosuncuk’ diye bilinen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, “Askerler, bürokratlar, bakanlar, milletvekilleri, hakimler, savcılar, belediye başkanları, kaymakamlar, her kesimden ‘yürü Mehmet arkandayız’ diyen yüzlerce insan vardı” dedi.

HABERİMİZVAR – Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla tanınan Mehmet Aydın tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nden TV100’ün sorularını yanıtladı. Çiftlik Bank sistemini kurduğu günden yurt dışına kaçış sürecine, arkasındaki güçlerden kendisinden haraç isteyen terör örgütüne varana kadar bomba açıklamalarda bulunan Aydın, “Dönemin belediye başkanları, kaymakamlar, askeri, polisi her kesimden ‘yürü Mehmet arkandayız, sonuna kadar yanındayız, sen devlet için faydalı olanı yapıyorsun seni destekliyoruz’ diyen yüzlerce insan vardı” dedi. BİTCOİN’LE ÖDEYECEĞİMİ SÖYLEDİM Mehmet Aydın şu açıklamaları yaptı: “İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkana kadar bazı üyelerle, grup liderleri ile görüştüğüm oldu. Mal varlığıma el konulduğu için ben de onları savcılığa yönlendirdim. Yurt dışında bulunan mal varlığımı Bitcoin ile de ödeyeceğimi söylemiştim. Yurtdışında da mal varlığıma el konuldu. Sözümü tutamayacağımı anlayınca iletişimi kopardım”. BAKANLAR, VEKİLLER ARKAMDAYDI “Benim o dönemde arkamda bir güç vardı. Ancak bu güç sanıldığı gibi karanlık bir güç değildi. Dönemin sivil, askeri, bürokrasiden, bakanlar, milletvekilleri, hakimler, savcılar, belediye başkanları, kaymakamlar, askeri, polisi her kesimden ‘yürü Mehmet arkandayız, sonuna kadar yanındayız, sen devlet için faydalı olanı yapıyorsun seni destekliyoruz’ diyen yüzlerce insan vardı. Tehditler ve şantajlara karşı terör örgütü IŞİD ve yerel mafya benden para istediler. Bunlara karşı durduğum için medyadaki güçlerini kullandılar, fitili ateşlediler”. 
‘Tosuncuk’ diye bilinen Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, “Askerler, bürokratlar, bakanlar, milletvekilleri, hakimler, savcılar, belediye başkanları, kaymakamlar, her kesimden ‘yürü Mehmet arkandayız’ diyen yüzlerce insan vardı” dedi.

HABERİMİZVAR – Çiftlik Bank dolandırıcılığıyla tanınan Mehmet Aydın tutuklu bulunduğu Edirne F Tipi Cezaevi’nden TV100’ün sorularını yanıtladı. Çiftlik Bank sistemini kurduğu günden yurt dışına kaçış sürecine, arkasındaki güçlerden kendisinden haraç isteyen terör örgütüne varana kadar bomba açıklamalarda bulunan Aydın, “Dönemin belediye başkanları, kaymakamlar, askeri, polisi her kesimden ‘yürü Mehmet arkandayız, sonuna kadar yanındayız, sen devlet için faydalı olanı yapıyorsun seni destekliyoruz’ diyen yüzlerce insan vardı” dedi.

BİTCOİN’LE ÖDEYECEĞİMİ SÖYLEDİM

Mehmet Aydın şu açıklamaları yaptı: “İnterpol tarafından kırmızı bülten çıkana kadar bazı üyelerle, grup liderleri ile görüştüğüm oldu. Mal varlığıma el konulduğu için ben de onları savcılığa yönlendirdim. Yurt dışında bulunan mal varlığımı Bitcoin ile de ödeyeceğimi söylemiştim. Yurtdışında da mal varlığıma el konuldu. Sözümü tutamayacağımı anlayınca iletişimi kopardım”.

BAKANLAR, VEKİLLER ARKAMDAYDI

“Benim o dönemde arkamda bir güç vardı. Ancak bu güç sanıldığı gibi karanlık bir güç değildi. Dönemin sivil, askeri, bürokrasiden, bakanlar, milletvekilleri, hakimler, savcılar, belediye başkanları, kaymakamlar, askeri, polisi her kesimden ‘yürü Mehmet arkandayız, sonuna kadar yanındayız, sen devlet için faydalı olanı yapıyorsun seni destekliyoruz’ diyen yüzlerce insan vardı. Tehditler ve şantajlara karşı terör örgütü IŞİD ve yerel mafya benden para istediler. Bunlara karşı durduğum için medyadaki güçlerini kullandılar, fitili ateşlediler”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.