Aşureler Sözen’den

GÜNDEM 07.09.2021 - 12:04, Güncelleme: 07.09.2021 - 12:04
 

Aşureler Sözen’den

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Örgütü tarafından “Muharrem Ayı” nedeniyle yapılan aşure etkinliğine katıldı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı’nda gerçekleşen aşure ikramına, Başkan Şükrü Sözen’in yanı sıra Chp Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar ve yönetimi, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, stk temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, aşurenin birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini ve Manavgat Belediyesi’nin de yangından zarar gören mahallelerde aşure dağıtımı gerçekleştirdiğini söyledi.   Başkan Şükrü Sözen, “ CHP Manavgat İlçe Örgütümüzün Muharrem Ayı nedeniyle düzenlediği aşure ikramına katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldik, sohbet ettik. Aşure, bizim kültürümüzde birlik, beraberlik ve dostluğu simgeliyor. Bu sebeple Manavgat Belediyemiz de yangından zarar gören mahallelerimizde vatandaşlarımıza birliği ve beraberliği simgeleyen aşure ikramını gerçekleştirmeye tüm hızıyla devam ediyor.  Aşure ikramında emeği geçen ilçe örgütümüze ve katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Muharrem Ayı’nın Manavgat’ımıza ve ülkemize bolluk, bereket ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Cumhuriyet Halk Partisi Manavgat İlçe Örgütü tarafından “Muharrem Ayı” nedeniyle yapılan aşure etkinliğine katıldı.

haberimizvar.net- Cumhuriyet Meydanı Sergi Alanı’nda gerçekleşen aşure ikramına, Başkan Şükrü Sözen’in yanı sıra Chp Manavgat İlçe Başkanı Aliye Coşar ve yönetimi, İYİ Parti Manavgat İlçe Başkanı Hatice Avcı, stk temsilcileri, oda başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da katıldı. Vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, aşurenin birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirdiğini ve Manavgat Belediyesi’nin de yangından zarar gören mahallelerde aşure dağıtımı gerçekleştirdiğini söyledi.

 

Başkan Şükrü Sözen, “ CHP Manavgat İlçe Örgütümüzün Muharrem Ayı nedeniyle düzenlediği aşure ikramına katılarak vatandaşlarımızla bir araya geldik, sohbet ettik. Aşure, bizim kültürümüzde birlik, beraberlik ve dostluğu simgeliyor. Bu sebeple Manavgat Belediyemiz de yangından zarar gören mahallelerimizde vatandaşlarımıza birliği ve beraberliği simgeleyen aşure ikramını gerçekleştirmeye tüm hızıyla devam ediyor.  Aşure ikramında emeği geçen ilçe örgütümüze ve katılım gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Muharrem Ayı’nın Manavgat’ımıza ve ülkemize bolluk, bereket ve hoşgörü getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.