Kuşadası cemevine kavuştu

YEREL 07.09.2021 - 12:23, Güncelleme: 07.09.2021 - 12:23
 

Kuşadası cemevine kavuştu

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı (HBVKV) tarafından inşaatı tamamlayan ve Kuşadası Belediyesi’nin desteklediği Kuşadası Cemevi açıldı. Açılışa gelen 43 şube başkanı ve yöneticiye 3 günlük kültürel eğitim verildi

haberimizvar.net- Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı (HBVKV) tarafından inşaatı tamamlanan Kuşadası’ndaki Cemevi ibadete açıldı. Açılış törenini de kapsayan 3 günlük etkinlikte ise katılımcılara kültürel eğitim verildi. Prof .Dr. Ayhan Yalçınkaya tarafından  organize edilen eğitim çalışması kapsamında 16 akademisyen katılımcılara Alevilik, kadın-erkek eşitliği, insan hakları gibi sosyal ve kültürel konularda eğitim verdi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in de katıldığı açılış töreninde konuşan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı (HBVKV) Genel Başkanı Ercan Geçmez, açılışta emeği geçen herkese teşekkür etti.  GEÇMEZ TEŞEKKÜR ETTİ Geçmez şunları söyledi: “ 1-2-3 Eylül Kuşadası Cemevimizin  açılışı ve eğitim programımızı büyük bir coşku ile tamamladık. Bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan şube başkanımız Erdal Kılıç başta olmak üzere şube yönetim kuruluna, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e, eğitim programının organizasyonunda her zaman olduğu gibi bu seferde emeğini esirgemeyen Prof. Dr.Ayhan Yalçınkaya’ya, eğitim programımıza katılıp bizlerle bilgilerini paylaşan hocalara, yazarlara ve araştırma görevlerine üç gün boyunca örgütümüzün kahrını çeken Kuşadası şubemiz çalışanlarına, yönetim kurulumuz ve bütün şubelerimiz adına teşekkür ederiz. Bilim ışığımız olsun” dedi. 
Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı (HBVKV) tarafından inşaatı tamamlayan ve Kuşadası Belediyesi’nin desteklediği Kuşadası Cemevi açıldı. Açılışa gelen 43 şube başkanı ve yöneticiye 3 günlük kültürel eğitim verildi

haberimizvar.net- Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı (HBVKV) tarafından inşaatı tamamlanan Kuşadası’ndaki Cemevi ibadete açıldı. Açılış törenini de kapsayan 3 günlük etkinlikte ise katılımcılara kültürel eğitim verildi. Prof .Dr. Ayhan Yalçınkaya tarafından  organize edilen eğitim çalışması kapsamında 16 akademisyen katılımcılara Alevilik, kadın-erkek eşitliği, insan hakları gibi sosyal ve kültürel konularda eğitim verdi. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in de katıldığı açılış töreninde konuşan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı (HBVKV) Genel Başkanı Ercan Geçmez, açılışta emeği geçen herkese teşekkür etti. 

GEÇMEZ TEŞEKKÜR ETTİ

Geçmez şunları söyledi: “ 1-2-3 Eylül Kuşadası Cemevimizin  açılışı ve eğitim programımızı büyük bir coşku ile tamamladık. Bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan şube başkanımız Erdal Kılıç başta olmak üzere şube yönetim kuruluna, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e, eğitim programının organizasyonunda her zaman olduğu gibi bu seferde emeğini esirgemeyen Prof. Dr.Ayhan Yalçınkaya’ya, eğitim programımıza katılıp bizlerle bilgilerini paylaşan hocalara, yazarlara ve araştırma görevlerine üç gün boyunca örgütümüzün kahrını çeken Kuşadası şubemiz çalışanlarına, yönetim kurulumuz ve bütün şubelerimiz adına teşekkür ederiz. Bilim ışığımız olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.