Gururla geçen 98 yıl

GÜNDEM 09.09.2021 - 18:16, Güncelleme: 09.09.2021 - 18:16
 

Gururla geçen 98 yıl

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 98 yıl dönümü Antalya İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir törenle kutlandı.

haberimizvar.net- CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluşunun 98 yıl dönümü  onuruna bir kutlama töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene CHP Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek, Cavit Arı Aydın Özer, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İl Gençlik Kolları Özkan Yılmaz ve partililer katıldı.  ONUR DUYUYORUM Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden törende bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, "Bugün bizler, halkın partisinin kuruluşunun tam 98. yılında; altı oklu bayrağın altında bir araya gelerek, kurucu Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlattığı yolu yürümekte, ne pahasına olursa olsun onun fikirlerini ve devrimlerini koruyup yaşatmaktayız” dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 98 yıl dönümü Antalya İl Başkanlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen bir törenle kutlandı.

haberimizvar.net-  CHP Antalya İl Başkanlığı tarafından partinin kuruluşunun 98 yıl dönümü  onuruna bir kutlama töreni düzenlendi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene CHP Antalya milletvekilleri Rafet Zeybek, Cavit Arı Aydın Özer, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Kadın Kolları Başkanı Nilüfer Deveci, İl Gençlik Kolları Özkan Yılmaz ve partililer katıldı. 

ONUR DUYUYORUM

Atatürk Anıtı'na çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile devam eden törende bir konuşma yapan CHP İl Başkanı Nuri Cengiz, "Bugün bizler, halkın partisinin kuruluşunun tam 98. yılında; altı oklu bayrağın altında bir araya gelerek, kurucu Liderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün aydınlattığı yolu yürümekte, ne pahasına olursa olsun onun fikirlerini ve devrimlerini koruyup yaşatmaktayız” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.