Yolsuzluğun altından Süleyman Soylu çıktı

GÜNDEM 10.09.2021 - 13:25, Güncelleme: 10.09.2021 - 13:25
 

Yolsuzluğun altından Süleyman Soylu çıktı

SGK’da 1 milyar liralık usulsüzlükle ilgili hakkında inceleme başlatılan şirketin bir dönem ortağı olan kişinin Süleyman Soylu’nun kuzeni Mehmet Soylu olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde başlatılan 1 milyar TL usulsüzlükle ilgili soruşturmanın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Mehmet Soylu’nun bir dönem ortağı olduğu şirkete yönelik yürütüldüğü açığa çıktı. BirGün’ün haberine göre şirketin, çok sayıda ürün grubunun geri ödemesinde usulsüzlükle suçlandığı öğrenildi.  SGK’DE YOLSUZLUK SORUŞTURMASI  Sağlık Bakanlığı’nın, bir medikal şirketin kamuyu 1 milyar lira zarara uğrattığı bilgisini SGK’nin bağlı olduğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bildirdiği, bunun üzerine SGK’de geniş çaplı bir soruşturma ve inceleme operasyonu başlatıldığı ortaya çıkmıştı. Kurumda çok sayıda üst düzey personelin görevden alınmasının da bu soruşturmalarla ilgili olabileceği belirtilmişti. Halen görevde olan bir bakanın yakın akrabasının da, kamuyu zarara uğrattığı iddiasıyla inceleme başlatılan şirketin ortağı olduğu iddia edilmişti. 
SGK’da 1 milyar liralık usulsüzlükle ilgili hakkında inceleme başlatılan şirketin bir dönem ortağı olan kişinin Süleyman Soylu’nun kuzeni Mehmet Soylu olduğu ortaya çıktı.

haberimizvar.net-  Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesinde başlatılan 1 milyar TL usulsüzlükle ilgili soruşturmanın, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kuzeni Mehmet Soylu’nun bir dönem ortağı olduğu şirkete yönelik yürütüldüğü açığa çıktı. BirGün’ün haberine göre şirketin, çok sayıda ürün grubunun geri ödemesinde usulsüzlükle suçlandığı öğrenildi.

 SGK’DE YOLSUZLUK SORUŞTURMASI

 Sağlık Bakanlığı’nın, bir medikal şirketin kamuyu 1 milyar lira zarara uğrattığı bilgisini SGK’nin bağlı olduğu Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’na bildirdiği, bunun üzerine SGK’de geniş çaplı bir soruşturma ve inceleme operasyonu başlatıldığı ortaya çıkmıştı. Kurumda çok sayıda üst düzey personelin görevden alınmasının da bu soruşturmalarla ilgili olabileceği belirtilmişti. Halen görevde olan bir bakanın yakın akrabasının da, kamuyu zarara uğrattığı iddiasıyla inceleme başlatılan şirketin ortağı olduğu iddia edilmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.