Erdoğan’ın kitabını SETA yazdı

GÜNDEM 11.09.2021 - 18:45, Güncelleme: 11.09.2021 - 18:45
 

Erdoğan’ın kitabını SETA yazdı

Gazeteci Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adıyla yayınlanan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitabı SETA’nın hazırladığını iddia etti.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adıyla yayınlanan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli kitap, 6 Eylül’de piyasaya çıktı. İlk basımı Turkuvaz Kitap tarafından Türkçe olarak yapılan eser, 40 TL’den satışa sunulurken, kitabı internetten sipariş verenler ise 32 liraya alabilecek. Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan çok önemli bir iddiada bulunarak kitabın Erdoğan değil, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından hazırlandığını yazdı. ERDOĞAN POSTA KOYMAYA GİDİYOR Ahmet Takan’ın ‘Bir kitap vereyim abime!’ başlıklı yazısında şu iddialar yer aldı: “Haziran ayında Brüksel’de gerçekleşen NATO liderler zirvesinin ardından dünya bu ay New York’taki Birleşmiş Milletler liderler zirvesine kilitlendi. Zirvenin gündem maddelerine bakarsanız, hayati konular var. Ancak bizim açımızdan durum oldukça farklı… Tayyip Erdoğan, posta koymaya gidiyor! ABD Başkanı Biden’a mı? Yok, sanmıyorum… BM Güvenlik Konseyi’nin 5 daimi üyesine… Alayına birden gider yapacak!” YANDAŞ MEDYA ALLAYIP PULLARDI “Tayyip Erdoğan’ın BM temasları öncesinde ABD başkanları ile yapacağı (yapması planlanan) görüşmeler allanır pullanır, iç kamuoyunda fırtınalar estirilirdi. Bu yıl mutedil bir hava var. Yandaş medya, verilen talimatlar doğrultusunda ‘Erdoğan’ın ABD Başkanı Biden ve İsrail Cumhurbaşkanı Yitzhak Hertzog’un da olacağı liderlerle ikili görüşmeler yapması öngörülüyor’ diye yazabiliyor. Hepsi o kadar. Kendi kaynaklarımdan yokluyorum; saray, Biden’dan randevu kopartmak için farklı kanallardan çabalıyor, ama onlardan pek umutlu değiller. Belki ayak üstü bir selamlaşma. ‘Hello Mr. Erdoğan. How are you?’ bile onlara yetecek. Zaten bu selamlaşmanın yaklaşık 1 saatlik içeriği sarayda doldurulup yandaş kalemlere yazdırılır”. 5 DAKİKAYI BİLE ÇOK GÖRÜYORLAR “Öyle görünüyor ki, Biden sözünde duruyor. ABD Başkanı, Brüksel’de Erdoğan’a ‘bundan sonra iki ülke arasında ilişkiler kurumsal düzeyde devam edecek’ demişti. Meali, zırt vırt telefon yok. O zamandan beri Beyaz Saray’dan bizdeki saraya ulaşan tık yok. O yüzden bizdeki saray cenahı umutsuz gözüküyor olabilir. Brüksel’de verilen talimatlara uyularak Doğu Akdeniz’den gemilerimizi çektik, Libya’da yelkenleri suya indirdik, Suriye’de sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi yapıyoruz ama yine de 5 dakikalık baş başa görüşmeyi Erdoğan’a çok görüyorlar”. ŞEHİR EFSANELERİNE HAZIR OLUN Tayyip Erdoğan’ın 19-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği ABD ziyaretinin içini doldurmak lazımdı. Ne yapıldı? SETA’da hazırlandı, Tayyip Erdoğan’ın imzası atıldı, iç kamuoyuna da Tayyip Erdoğan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli kitap yazdı diye servis edildi. Kitabı BM’de dağıtacaklarını (bedava) tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Sonra da başlayacaklar bizim buralarda gaz vermeye. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ün mucidi Tayyip Erdoğan’ın dünya liderlerini nasıl ters yüz ettiğine dair sayısı şehir efsanesi dinlemeye hazır olun”.  
Gazeteci Ahmet Takan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın adıyla yayınlanan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ adlı kitabı SETA’nın hazırladığını iddia etti.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adıyla yayınlanan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli kitap, 6 Eylül’de piyasaya çıktı. İlk basımı Turkuvaz Kitap tarafından Türkçe olarak yapılan eser, 40 TL’den satışa sunulurken, kitabı internetten sipariş verenler ise 32 liraya alabilecek. Korkusuz gazetesi yazarı Ahmet Takan çok önemli bir iddiada bulunarak kitabın Erdoğan değil, Siyaset, Ekonomi ve Toplum Araştırmaları Vakfı (SETA) tarafından hazırlandığını yazdı.

ERDOĞAN POSTA KOYMAYA GİDİYOR

Ahmet Takan’ın ‘Bir kitap vereyim abime!’ başlıklı yazısında şu iddialar yer aldı: “Haziran ayında Brüksel’de gerçekleşen NATO liderler zirvesinin ardından dünya bu ay New York’taki Birleşmiş Milletler liderler zirvesine kilitlendi. Zirvenin gündem maddelerine bakarsanız, hayati konular var. Ancak bizim açımızdan durum oldukça farklı… Tayyip Erdoğan, posta koymaya gidiyor! ABD Başkanı Biden’a mı? Yok, sanmıyorum… BM Güvenlik Konseyi’nin 5 daimi üyesine… Alayına birden gider yapacak!”

YANDAŞ MEDYA ALLAYIP PULLARDI

“Tayyip Erdoğan’ın BM temasları öncesinde ABD başkanları ile yapacağı (yapması planlanan) görüşmeler allanır pullanır, iç kamuoyunda fırtınalar estirilirdi. Bu yıl mutedil bir hava var. Yandaş medya, verilen talimatlar doğrultusunda ‘Erdoğan’ın ABD Başkanı Biden ve İsrail Cumhurbaşkanı Yitzhak Hertzog’un da olacağı liderlerle ikili görüşmeler yapması öngörülüyor’ diye yazabiliyor. Hepsi o kadar. Kendi kaynaklarımdan yokluyorum; saray, Biden’dan randevu kopartmak için farklı kanallardan çabalıyor, ama onlardan pek umutlu değiller. Belki ayak üstü bir selamlaşma. ‘Hello Mr. Erdoğan. How are you?’ bile onlara yetecek. Zaten bu selamlaşmanın yaklaşık 1 saatlik içeriği sarayda doldurulup yandaş kalemlere yazdırılır”.

5 DAKİKAYI BİLE ÇOK GÖRÜYORLAR

“Öyle görünüyor ki, Biden sözünde duruyor. ABD Başkanı, Brüksel’de Erdoğan’a ‘bundan sonra iki ülke arasında ilişkiler kurumsal düzeyde devam edecek’ demişti. Meali, zırt vırt telefon yok. O zamandan beri Beyaz Saray’dan bizdeki saraya ulaşan tık yok. O yüzden bizdeki saray cenahı umutsuz gözüküyor olabilir. Brüksel’de verilen talimatlara uyularak Doğu Akdeniz’den gemilerimizi çektik, Libya’da yelkenleri suya indirdik, Suriye’de sanki hiçbir şey olmuyormuş gibi yapıyoruz ama yine de 5 dakikalık baş başa görüşmeyi Erdoğan’a çok görüyorlar”.

ŞEHİR EFSANELERİNE HAZIR OLUN


Tayyip Erdoğan’ın 19-22 Eylül tarihlerinde gerçekleştireceği ABD ziyaretinin içini doldurmak lazımdı. Ne yapıldı? SETA’da hazırlandı, Tayyip Erdoğan’ın imzası atıldı, iç kamuoyuna da Tayyip Erdoğan ‘Daha Adil Bir Dünya Mümkün’ isimli kitap yazdı diye servis edildi. Kitabı BM’de dağıtacaklarını (bedava) tahmin etmek için kahin olmaya gerek yok. Sonra da başlayacaklar bizim buralarda gaz vermeye. ‘Dünya 5’ten büyüktür’ün mucidi Tayyip Erdoğan’ın dünya liderlerini nasıl ters yüz ettiğine dair sayısı şehir efsanesi dinlemeye hazır olun”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.