12 Eylül tek adam rejimi ile sürüyor

EKONOMİ 12.09.2021 - 12:55, Güncelleme: 12.09.2021 - 12:55
 

12 Eylül tek adam rejimi ile sürüyor

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin 12 Eylül darbesinin yıldönümünde açıklama yaptı

haberimizvar.net- CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin 12 Eylül darbesinin yıldönümünde açıklama yaptı. Şahin şunları söyledi: “Faşist cunta 12 Eylül'de ne yapmak istiyordu? Cumhuriyetin bütün kazanımlarının altını oymak, gericileri, tarikatları, cemaatleri besleyip büyütmek, yargı bağımsızlığı yok etmek, kuvvetler ayrılığını ortadan kaldırmak, üstünlerin hukukunu kurmak, bin bir zorluklarla kurulan kamu iktisadi teşekküllerini üç kuruşa birilerine peşkeş çekmek, emekçilerin en temel örgütlenme hakkını, sendikal hak ve özgürlükleri yasaklamak, basına, muhalefete baskı uygulamak, farklı görüşleri susturmak için cezaevine yollamak... Anlatılacak çok şey var da, 12 Eylül faşist cuntası ne istemişse AKP iktidarı onları fazlasıyla yapmış.. Bugün nasıl ki Kenan Evren'in ismi her yerden kazınmaya çalışılıyorsa halkın iktidarı kurulduğunda da 20 yıllık bu karanlık dönemin bütün izleri benzer şekilde silinecektir” 
CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin 12 Eylül darbesinin yıldönümünde açıklama yaptı

haberimizvar.net-  CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin 12 Eylül darbesinin yıldönümünde açıklama yaptı. Şahin şunları söyledi: “Faşist cunta 12 Eylül'de ne yapmak istiyordu? Cumhuriyetin bütün kazanımlarının altını oymak, gericileri, tarikatları, cemaatleri besleyip büyütmek, yargı bağımsızlığı yok etmek, kuvvetler ayrılığını ortadan kaldırmak, üstünlerin hukukunu kurmak,
bin bir zorluklarla kurulan kamu iktisadi teşekküllerini üç kuruşa birilerine peşkeş çekmek,
emekçilerin en temel örgütlenme hakkını, sendikal hak ve özgürlükleri yasaklamak, basına, muhalefete baskı uygulamak, farklı görüşleri susturmak için cezaevine yollamak...
Anlatılacak çok şey var da, 12 Eylül faşist cuntası ne istemişse AKP iktidarı onları fazlasıyla yapmış.. Bugün nasıl ki Kenan Evren'in ismi her yerden kazınmaya çalışılıyorsa halkın iktidarı kurulduğunda da 20 yıllık bu karanlık dönemin bütün izleri benzer şekilde silinecektir” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.