Erdoğan da pahalılıktan yakındı

GÜNDEM 16.09.2021 - 16:52, Güncelleme: 16.09.2021 - 16:52
 

Erdoğan da pahalılıktan yakındı

Esnafla buluşan Erdoğan, “Enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığı konusundaki sıkıntıyı biliyoruz. Raflardaki fahiş fiyatın önüne geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 Unesco Ahi Evran Anma Yılı-Ahi Evran İzinde Esnaf Buluşması’nda ekonomiye ilişkin mesajlar verdi. 2 yıldır dünyaya ağır darbe vuran salgının Türkiye’yi de etkilediğini söyleyen Erdoğan, “Bu süreçten etkilenenlerin başında esnaf ve ticaret erbabımız geliyor. Ağustos sonu itibariyle 2021 yılında 140 bin esnaf ve sanatkara faiz indirimli kredi temin edildi. Kredi ödemeleri ertelendi. Gelişmiş ülkelerin bile ciddi sarsıntılar yaşadığı dönemde kayıplarımızı kısa sürede telafi ederek yolumuza devam ediyoruz. Sıkıntılarımız, dertlerimiz yok mu? Elbette var. Ama çok çalıştığımızda üstesinden gelemeyeceğimiz hususlar değil” dedi. HAYAT PAHALILIĞI SIKINTISINI BİLİYORUZ Erdoğan şunları söyledi: “Aldığımız tedbirler ve hayata geçirdiğimiz uygulamalar sayesinde dünyanın en yüksek büyüme rakamlarına biz ulaştık. Öte yandan enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığı konusundaki sıkıntıyı biliyoruz. En kısa sürede enflasyonu kontrol altına alarak raflardaki, etiketlerdeki fahiş artışların önüne geçeceğiz” 
Esnafla buluşan Erdoğan, “Enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığı konusundaki sıkıntıyı biliyoruz. Raflardaki fahiş fiyatın önüne geçeceğiz” ifadelerini kullandı.

haberimizvar.net-  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2021 Unesco Ahi Evran Anma Yılı- Ahi Evran İzinde Esnaf Buluşması’nda ekonomiye ilişkin mesajlar verdi. 2 yıldır dünyaya ağır darbe vuran salgının Türkiye’yi de etkilediğini söyleyen Erdoğan, “Bu süreçten etkilenenlerin başında esnaf ve ticaret erbabımız geliyor. Ağustos sonu itibariyle 2021 yılında 140 bin esnaf ve sanatkara faiz indirimli kredi temin edildi. Kredi ödemeleri ertelendi. Gelişmiş ülkelerin bile ciddi sarsıntılar yaşadığı dönemde kayıplarımızı kısa sürede telafi ederek yolumuza devam ediyoruz. Sıkıntılarımız, dertlerimiz yok mu? Elbette var. Ama çok çalıştığımızda üstesinden gelemeyeceğimiz hususlar değil” dedi.

HAYAT PAHALILIĞI SIKINTISINI BİLİYORUZ

Erdoğan şunları söyledi: “Aldığımız tedbirler ve hayata geçirdiğimiz uygulamalar sayesinde dünyanın en yüksek büyüme rakamlarına biz ulaştık. Öte yandan enflasyonun yol açtığı hayat pahalılığı konusundaki sıkıntıyı biliyoruz. En kısa sürede enflasyonu kontrol altına alarak raflardaki, etiketlerdeki fahiş artışların önüne geçeceğiz” 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.