ATSO'dan 'temiz Antalya' çağrısı

GÜNDEM 16.09.2021 - 17:06, Güncelleme: 16.09.2021 - 17:23
 

ATSO'dan 'temiz Antalya' çağrısı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Dünya Temizlik Günü için tüm Antalya'ya temizlik çağrısı yaptı.

haberimizvar.net-"Antalya Bizim Haydi Temizleyelim" diyerek Düzlerçamı temizliği için duyuru yapan Çetin, o gün etkinliğe katılamayacak olanlara da bulundukları en yakın noktayı temizlemeleri ve #antalyabizim etiketi ile paylaşım yapmalarını istedi. YERDEN ALINAN ÇÖPLER, FELAKETİ ÖNLEYEBİLİR Tüm Antalya'ya temizlik etkinliğini yayarak çevre temizliği ve orman yangılarına dikkat çekme çağrısı yapan Çetin;  "Tüm Antalyalıları Dünya Temizlik Günü'nde 18 Eylül Cumartesi saat 10.00'da, Düzlerçamı Bölgesi'ni hep birlikte temizlemeye davet ediyorum.Yerden alacağınız her bir çöp, bir felaketi önleyebilir; sürdürülebilir bir yaşam için çok büyük bir adım olabilir." sözleriyle etkinliğe çağrı yaptı. #AntalyaBizim ETİKETİ İLE ETKİNLİĞİ TÜM ANTALYA'YA YAYALIM Etkinlik bölgesine gelemeyecek olanlara da Sosyal Medya üzerinden seslenen Davut Çetin; "Dünya Temizlik Günü'nde siz de temizleyeceğiniz bir bölge seçip yakınlarınıza #AntalyaBizim etiketiyle çağrıda bulunun sahilinden denizine, ormanından sokağına bu etkinliği tüm Antalya'ya yayalım. #AntalyaBizim, Haydi Hep Birlikte Temizleyelim.
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin, Dünya Temizlik Günü için tüm Antalya'ya temizlik çağrısı yaptı.

haberimizvar.net-"Antalya Bizim Haydi Temizleyelim" diyerek Düzlerçamı temizliği için duyuru yapan Çetin, o gün etkinliğe katılamayacak olanlara da bulundukları en yakın noktayı temizlemeleri ve #antalyabizim etiketi ile paylaşım yapmalarını istedi.

YERDEN ALINAN ÇÖPLER, FELAKETİ ÖNLEYEBİLİR
Tüm Antalya'ya temizlik etkinliğini yayarak çevre temizliği ve orman yangılarına dikkat çekme çağrısı yapan Çetin; 
"Tüm Antalyalıları Dünya Temizlik Günü'nde 18 Eylül Cumartesi saat 10.00'da, Düzlerçamı Bölgesi'ni hep birlikte temizlemeye davet ediyorum.Yerden alacağınız her bir çöp, bir felaketi önleyebilir; sürdürülebilir bir yaşam için çok büyük bir adım olabilir." sözleriyle etkinliğe çağrı yaptı.

#AntalyaBizim ETİKETİ İLE ETKİNLİĞİ TÜM ANTALYA'YA YAYALIM
Etkinlik bölgesine gelemeyecek olanlara da Sosyal Medya üzerinden seslenen Davut Çetin; "Dünya Temizlik Günü'nde siz de temizleyeceğiniz bir bölge seçip yakınlarınıza #AntalyaBizim etiketiyle çağrıda bulunun sahilinden denizine, ormanından sokağına bu etkinliği tüm Antalya'ya yayalım. #AntalyaBizim, Haydi Hep Birlikte Temizleyelim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.