ANTGİAD: Antalya ekonomisi yüzde 15 küçüldü

GÜNDEM 24.09.2021 - 12:34, Güncelleme: 24.09.2021 - 12:34
 

ANTGİAD: Antalya ekonomisi yüzde 15 küçüldü

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) olağan üye toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, pandemi döneminde Antalya ekonomisinin yüzde 15 küçüldüğünü söylerken, dernek olarak ise büyüdüklerini ifade etti.

haberimizvar.net- Derneğin olağan üye toplantısı düzenlenen yemekte gerçekleşti. Toplantıya ANTGİAD Başkanı Osman Sert, Levent Kimya hissedarı Atıl Pekşen, üyeler ve yeni üyeler katıldı. ANTGİAD'ın 3 ay boyunca yaptığı faaliyetlerin okunmasıyla başladı. Daha sonra ANTGİAD Başkanı Osman Sert, bir konuşma gerçekleştirirken, davetli olarak programa Levent Kimya hissedarı Atıl Pekşen katıldı.   Manavgat'ta yaşanan orman yangını hakkında konuşan ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, “Manavgat'ta başlayan ve 10 gün boyunca devam eden felakette 75 bin hektar orman alanımız yandı. 3000'i aşkın ev yangında hasar gördü bazıları tamamen yandı. Böyle felaketlerin tekrar yaşanmaması hepimizin en büyük arzusu. Bu yangın bizlere doğaya karşı sorumluluklarımızı ve görevlerimizi tekrar hatırlattı. İklim değişiklikleri, küresel ısınma, çevre kirlilikleri artık en önemli gündem maddelerimiz olmalı. Artık iş dünyası olarak karbon salınımını, çevreci dönüşümü ve yeşil ekonomiyi konuşmalıyız" dedi.   Yaşanan felakette dernek olarak yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Sert, “İlk günden itibaren yangın bölgesinde ihtiyaç olan her desteği vermeye çaba gösterdik. Köylerde vatandaşlarımızın yanında olduk. Özellikle 2 yıldır süren pandemi sonrasında bir arada kutlamayı çok arzu ettiğimiz kuruluş yıldönümümüz de yangın ile aynı günlere rast gelince buraya harcayacağımız bütçemizi yangın bölgesine aktardık. Bu kentin gençleri olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk" diye konuştu.   Pandemi döneminde Antalya ekonomisinin yüzde 15 küçüldüğüne dikkat çeken Osman Sert, şöyle konuştu:   “Pandemi döneminden en çok etkilenen kent olan Antalya'mızda iş yapmaya, çalışmaya ve üretmeye gençler olarak soluksuz devam ettik. Yapılan araştırmalar gösterdi ki Antalya ekonomisi bu dönemde yüzde 15'e yakın küçüldü. Ancak biz ANTGİAD olarak bu dönemde büyümeye ve yeni üye edinmeye devam ettik. Ekonomik olarak sıkıntılar yaşamış olsak da pandemi döneminde üyelerimiz kendi aralarında ticaretlerini geliştirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde bu dönemde birbirimize destek ve güç verdik."   ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert'in ardından Leven Kimya hissedarı Atıl Pekşen, 'Başarıya Giden Yolda Başarısızlık da Vardır' başlıklı konuşma gerçekleştirdi. Pekşen konuşmasında hayatında yaşadığı olumlu ve olumsuz anları anlattı. Pekşen'in konıuşmasının ardından ANTGİAD'a yeni üye olanlara üyelik belgesi takdim edildi.  
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) olağan üye toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan ANTGİAD Başkanı Osman Sert, pandemi döneminde Antalya ekonomisinin yüzde 15 küçüldüğünü söylerken, dernek olarak ise büyüdüklerini ifade etti.

haberimizvar.net- Derneğin olağan üye toplantısı düzenlenen yemekte gerçekleşti. Toplantıya ANTGİAD Başkanı Osman Sert, Levent Kimya hissedarı Atıl Pekşen, üyeler ve yeni üyeler katıldı. ANTGİAD'ın 3 ay boyunca yaptığı faaliyetlerin okunmasıyla başladı. Daha sonra ANTGİAD Başkanı Osman Sert, bir konuşma gerçekleştirirken, davetli olarak programa Levent Kimya hissedarı Atıl Pekşen katıldı.

 

Manavgat'ta yaşanan orman yangını hakkında konuşan ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert, “Manavgat'ta başlayan ve 10 gün boyunca devam eden felakette 75 bin hektar orman alanımız yandı. 3000'i aşkın ev yangında hasar gördü bazıları tamamen yandı. Böyle felaketlerin tekrar yaşanmaması hepimizin en büyük arzusu. Bu yangın bizlere doğaya karşı sorumluluklarımızı ve görevlerimizi tekrar hatırlattı. İklim değişiklikleri, küresel ısınma, çevre kirlilikleri artık en önemli gündem maddelerimiz olmalı. Artık iş dünyası olarak karbon salınımını, çevreci dönüşümü ve yeşil ekonomiyi konuşmalıyız" dedi.

 

Yaşanan felakette dernek olarak yoğun bir mesai harcadıklarını belirten Sert, “İlk günden itibaren yangın bölgesinde ihtiyaç olan her desteği vermeye çaba gösterdik. Köylerde vatandaşlarımızın yanında olduk. Özellikle 2 yıldır süren pandemi sonrasında bir arada kutlamayı çok arzu ettiğimiz kuruluş yıldönümümüz de yangın ile aynı günlere rast gelince buraya harcayacağımız bütçemizi yangın bölgesine aktardık. Bu kentin gençleri olarak her zaman üzerimize düşeni yapmaya hazır olduğumuzu bir kez daha göstermiş olduk" diye konuştu.

 

Pandemi döneminde Antalya ekonomisinin yüzde 15 küçüldüğüne dikkat çeken Osman Sert, şöyle konuştu:

 

Pandemi döneminden en çok etkilenen kent olan Antalya'mızda iş yapmaya, çalışmaya ve üretmeye gençler olarak soluksuz devam ettik. Yapılan araştırmalar gösterdi ki Antalya ekonomisi bu dönemde yüzde 15'e yakın küçüldü. Ancak biz ANTGİAD olarak bu dönemde büyümeye ve yeni üye edinmeye devam ettik. Ekonomik olarak sıkıntılar yaşamış olsak da pandemi döneminde üyelerimiz kendi aralarında ticaretlerini geliştirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde bu dönemde birbirimize destek ve güç verdik."

 

ANTGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sert'in ardından Leven Kimya hissedarı Atıl Pekşen, 'Başarıya Giden Yolda Başarısızlık da Vardır' başlıklı konuşma gerçekleştirdi. Pekşen konuşmasında hayatında yaşadığı olumlu ve olumsuz anları anlattı. Pekşen'in konıuşmasının ardından ANTGİAD'a yeni üye olanlara üyelik belgesi takdim edildi.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.