CHP’den pankartlı destek

GÜNDEM 25.09.2021 - 17:19, Güncelleme: 25.09.2021 - 17:19
 

CHP’den pankartlı destek

CHP Beyoğlu İlçe Örgütü, Galatasaray Meydanı’nın Cumartesi Anneleri’ne kapatılmasını parti binasına astıkları pankartla protesto etti.

haberimizvar.net- CHP Beyoğlu İlçe Örgütü, 161 haftadır adalet taleplerini dile getirdikleri Galatasaray Meydanı’na giremeyen Cumartesi Anneleri’ne destek için parti binasına pankart astı. Galatasaray Meydanı’nın tam karşısında bulunan parti binasına asılan pankartta “Hakikat ve adalet peşinde olan Cumartesi Annelerinin yanındayız” ifadelerine yer verildi. Ayrıca parti binasından Ahmet Kaya’nın “Beni Bul Anne” şarkısı çalındı. 161 HAFTADIR SÜREN ABLUKA Gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak ve faillerin yargılanması talebiyle her hafta İstanbul Taksim’de bulunan Galatasaray Meydanı’nda toplanan Cumartesi Anneleri’ne 25 Ağustos 2018’de polisler tarafından biber gazı ve plastik mermiyle müdahale edilmişti. 700’üncü haftasına denk gelen müdahalenin ardından meydan polis bariyerleriyle çevrilerek, abluka altına alınmıştı. 161 haftadır Cumartesi Anneleri’ne yasak olan meydandaki abluka 21 Eylül gecesi kaldırılmıştı. Ancak 24 Eylül’de gece saatlerinde meydan bir kez daha polisler tarafından bariyerlerle kapatıldı. 
CHP Beyoğlu İlçe Örgütü, Galatasaray Meydanı’nın Cumartesi Anneleri’ne kapatılmasını parti binasına astıkları pankartla protesto etti.

haberimizvar.net-  CHP Beyoğlu İlçe Örgütü, 161 haftadır adalet taleplerini dile getirdikleri Galatasaray Meydanı’na giremeyen Cumartesi Anneleri’ne destek için parti binasına pankart astı. Galatasaray Meydanı’nın tam karşısında bulunan parti binasına asılan pankartta “Hakikat ve adalet peşinde olan Cumartesi Annelerinin yanındayız” ifadelerine yer verildi. Ayrıca parti binasından Ahmet Kaya’nın “Beni Bul Anne” şarkısı çalındı.

161 HAFTADIR SÜREN ABLUKA

Gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak ve faillerin yargılanması talebiyle her hafta İstanbul Taksim’de bulunan Galatasaray Meydanı’nda toplanan Cumartesi Anneleri’ne 25 Ağustos 2018’de polisler tarafından biber gazı ve plastik mermiyle müdahale edilmişti. 700’üncü haftasına denk gelen müdahalenin ardından meydan polis bariyerleriyle çevrilerek, abluka altına alınmıştı. 161 haftadır Cumartesi Anneleri’ne yasak olan meydandaki abluka 21 Eylül gecesi kaldırılmıştı. Ancak 24 Eylül’de gece saatlerinde meydan bir kez daha polisler tarafından bariyerlerle kapatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.