Kaptan Kirk gerçekten uzaya gidiyor

GÜNDEM 26.09.2021 - 16:10, Güncelleme: 26.09.2021 - 16:10
 

Kaptan Kirk gerçekten uzaya gidiyor

Bir dönemin popüler televizyon dizisi Uzay Yolu’nun Kaptan Kirk’ü William Shatner, Jeff Bezos’un roket gemisiyle bu kez gerçekten uzaya gidecek.

haberimizvar.net- 1960’lı yıllarda, ABD’nin popüler televizyon dizisi Uzay Yolu’nda Kaptan Kirk karakterini canlandıran William Shatner, Jeff Bezos’un roket gemisiyle bu kez gerçekten uzaya gidecek. Tmz’de yer alan habere göre; Shatner, iş insanı Jeff Bezos’un sahibi olduğu uzay araştırmaları şirketi Blue Origin’in New Shepard kapsülüyle uzaya gidecek ikinci ekibin bir parçası olacak. 15 dakika sürecek uçuş, Ekim ayında gerçekleşecek. Bu seyahat, 90 yaşındaki aktörü uzaya çıkan en yaşlı kişi yapacak. Shatner’ın uçuşa bir belgesel için katılacağı söyleniyor. İLK UÇUŞA KİMLER KATILMIŞTI? Blue Origin’in ilk uçuşunda, son sivil koltuk müzayedede 20 milyon dolardan fazlaya satılmış ve babası süper zengin olan Daemen’e verilmişti. Bezos’un Temmuz’da yaptığı ilk yolculukta, ona sadece kardeşi Mark Bezos, test pilotu Wally Funk ve şuan uzaya çıkan en genç insan unvanına sahip olan 18 yaşındaki Oliver Daemen katılmıştı. 
Bir dönemin popüler televizyon dizisi Uzay Yolu’nun Kaptan Kirk’ü William Shatner, Jeff Bezos’un roket gemisiyle bu kez gerçekten uzaya gidecek.

haberimizvar.net- 1960’lı yıllarda, ABD’nin popüler televizyon dizisi Uzay Yolu’nda Kaptan Kirk karakterini canlandıran William Shatner, Jeff Bezos’un roket gemisiyle bu kez gerçekten uzaya gidecek. Tmz’de yer alan habere göre; Shatner, iş insanı Jeff Bezos’un sahibi olduğu uzay araştırmaları şirketi Blue Origin’in New Shepard kapsülüyle uzaya gidecek ikinci ekibin bir parçası olacak. 15 dakika sürecek uçuş, Ekim ayında gerçekleşecek. Bu seyahat, 90 yaşındaki aktörü uzaya çıkan en yaşlı kişi yapacak. Shatner’ın uçuşa bir belgesel için katılacağı söyleniyor.

İLK UÇUŞA KİMLER KATILMIŞTI?

Blue Origin’in ilk uçuşunda, son sivil koltuk müzayedede 20 milyon dolardan fazlaya satılmış ve babası süper zengin olan Daemen’e verilmişti. Bezos’un Temmuz’da yaptığı ilk yolculukta, ona sadece kardeşi Mark Bezos, test pilotu Wally Funk ve şuan uzaya çıkan en genç insan unvanına sahip olan 18 yaşındaki Oliver Daemen katılmıştı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.