Müdür eşinden 'özel' ziyaret

GÜNDEM 01.10.2021 - 12:57, Güncelleme: 01.10.2021 - 12:57
 

Müdür eşinden 'özel' ziyaret

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşi Selda Ulucan, Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'ni ziyaret etti, hayata geçirilen 'Bu Bir İyilik Hareketidir' adlı projeye destek verdi.

haberimizvar.net- Kepez İlçesi'nin Zafer Mahallesi'nde bir parkın içerisindeki 'Sevgi Atölyesi'nde hizmet veren Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'nde özel bireylerle buluşan Selda Ulucan, yetenekleriyle engelleri aşan çocuk ve gençlerin sanat çalışmalarını hayranlıkla izledi.   Sevgi Atölyesi'nde kupa, fincan, çanta, tişört üzerine baskı yapan, duvar panoları ve çeşitli hediyelik eşyalar üreten özel bireyler ve aileleri tarafından karşılanan Selda Ulucan, onlarla sohbet etti. Dernek Başkanı Gülcan Ay, 'Bu Bir İyilik Hareketidir' adlı projenin önemine vurgu yaptı, proje hakkında bilgi verdi, Selda Ulucan'a da ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti. Ay, sözlerini şöyle sürdürdü:   "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Özel bireylerimizin önlerindeki engelleri aşabilmeleri, yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri, çalışıp para kazanarak daha kaliteli bir yaşam sürmeleri için de sürekli proje üretiyoruz. Projeleri belediyelerimizin, İŞKUR, bazı kamu kuruluşlarımızın, iş insanlarımızın, hayırsever kişilerimizin desteğiyle hayata geçiriyoruz. Birçok özel bireyimiz, aldıkları eğitimler sonucunda turistik konaklama tesislerinde, restoran ve kafeteryalarda çalışarak, ürettikleri sanat eserlerini satışa sunarak aile ekonomilerine de katkıda bulunuyor."   Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşi Selda Ulucan da, "Özel bireylerimiz bizim özel değerlerimizdir. Eğitim çok önemlidir. Sevgi Atölyesi'ni her ziyaretimde onları çok mutlu görüyorum. Büyük bir heyecanla, aşkla çalışıyorlar, üretiyorlar. Antalyalılar sevgi dolu bu şirin atölyeyi mutlaka ziyaret etmeliler, çocuklarımızın heyecanını, sevincini, mutluluğunu paylaşmalılar" dedi.
Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşi Selda Ulucan, Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'ni ziyaret etti, hayata geçirilen 'Bu Bir İyilik Hareketidir' adlı projeye destek verdi.

haberimizvar.net- Kepez İlçesi'nin Zafer Mahallesi'nde bir parkın içerisindeki 'Sevgi Atölyesi'nde hizmet veren Down Sendromlular ve Engelliler Derneği'nde özel bireylerle buluşan Selda Ulucan, yetenekleriyle engelleri aşan çocuk ve gençlerin sanat çalışmalarını hayranlıkla izledi.

 

Sevgi Atölyesi'nde kupa, fincan, çanta, tişört üzerine baskı yapan, duvar panoları ve çeşitli hediyelik eşyalar üreten özel bireyler ve aileleri tarafından karşılanan Selda Ulucan, onlarla sohbet etti. Dernek Başkanı Gülcan Ay, 'Bu Bir İyilik Hareketidir' adlı projenin önemine vurgu yaptı, proje hakkında bilgi verdi, Selda Ulucan'a da ilgi ve desteğinden dolayı teşekkür etti. Ay, sözlerini şöyle sürdürdü:

 

"Sosyal sorumluluk projesi kapsamında hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Özel bireylerimizin önlerindeki engelleri aşabilmeleri, yeteneklerini ortaya çıkarabilmeleri, çalışıp para kazanarak daha kaliteli bir yaşam sürmeleri için de sürekli proje üretiyoruz. Projeleri belediyelerimizin, İŞKUR, bazı kamu kuruluşlarımızın, iş insanlarımızın, hayırsever kişilerimizin desteğiyle hayata geçiriyoruz. Birçok özel bireyimiz, aldıkları eğitimler sonucunda turistik konaklama tesislerinde, restoran ve kafeteryalarda çalışarak, ürettikleri sanat eserlerini satışa sunarak aile ekonomilerine de katkıda bulunuyor."

 

Antalya İl Emniyet Müdürü Mehmet Murat Ulucan'ın eşi Selda Ulucan da, "Özel bireylerimiz bizim özel değerlerimizdir. Eğitim çok önemlidir. Sevgi Atölyesi'ni her ziyaretimde onları çok mutlu görüyorum. Büyük bir heyecanla, aşkla çalışıyorlar, üretiyorlar. Antalyalılar sevgi dolu bu şirin atölyeyi mutlaka ziyaret etmeliler, çocuklarımızın heyecanını, sevincini, mutluluğunu paylaşmalılar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.