Balkan’a Deniz Gezmiş beraatı

GÜNDEM 05.10.2021 - 10:19, Güncelleme: 05.10.2021 - 10:19
 

Balkan’a Deniz Gezmiş beraatı

Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve Ulaş Bardakçı paylaşımları nedeniyle hakim karşısına çıkan eski baro Başkanı Polat Balkan beraat etti

haberimizvar.net- 2 dönem Antalya Barosu Başkanlığı yapan ve son seçimde Türkiye Barolar Birliği delegesi seçilen Polat Balkan, Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve Ulaç Bardakçı lehine yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle ‘suçu ve suçluyu övme’ suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Antalya 33. Asliye Mahkemesi’nde görülen davada savunmasını veren Balkan, tüm suçlamalardan beraat etti. Mahkemede uzun bir savunma veren Balkan, paylaşım yaptığı üç ismin de Türkiye siyasetinin önemli mihenk taşlarından olduğunu söyledi. BAŞSAVCIYA  TEPKİ  Polat Balkan savunmasında, “Seçimler öncesinde televizyonlara Osman Öcalan’ı çıkaranlar hakkında da soruşturma yapılmalıdır. Ben Antalya Cumhuriyet Başsavcısının gerçek bir cumhuriyet başsavcısı gibi davranmadığını, konulara ve yaşanan problemlere bir hukukçu gözüyle çözüm üretmekten bilerek ve isteyerek kaçındığını, klasik bir devlet memuru gibi hareket  ettiğini düşünüyorum” dedi. Mahkeme, Polat Balkan hakkında  ‘suçu ve suçluyu övme" suçlamasıyla açılan davada beraatine karar verildi. 
Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve Ulaş Bardakçı paylaşımları nedeniyle hakim karşısına çıkan eski baro Başkanı Polat Balkan beraat etti

haberimizvar.net- 2 dönem Antalya Barosu Başkanlığı yapan ve son seçimde Türkiye Barolar Birliği delegesi seçilen Polat Balkan, Deniz Gezmiş, Mahir Çayan ve Ulaç Bardakçı lehine yaptığı sosyal medya paylaşımları nedeniyle ‘suçu ve suçluyu övme’ suçlamasıyla hakim karşısına çıktı. Antalya 33. Asliye Mahkemesi’nde görülen davada savunmasını veren Balkan, tüm suçlamalardan beraat etti. Mahkemede uzun bir savunma veren Balkan, paylaşım yaptığı üç ismin de Türkiye siyasetinin önemli mihenk taşlarından olduğunu söyledi.

BAŞSAVCIYA  TEPKİ 

Polat Balkan savunmasında, “Seçimler öncesinde televizyonlara Osman Öcalan’ı çıkaranlar hakkında da soruşturma yapılmalıdır. Ben Antalya Cumhuriyet Başsavcısının gerçek bir cumhuriyet başsavcısı gibi davranmadığını, konulara ve yaşanan problemlere bir hukukçu gözüyle çözüm üretmekten bilerek ve isteyerek kaçındığını, klasik bir devlet memuru gibi hareket  ettiğini düşünüyorum” dedi. Mahkeme, Polat Balkan hakkında  ‘suçu ve suçluyu övme" suçlamasıyla açılan davada beraatine karar verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.