Vali Yazıcı talimatı verdi

GÜNDEM 05.10.2021 - 10:48, Güncelleme: 05.10.2021 - 10:48
 

Vali Yazıcı talimatı verdi

​Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde planlanan ve yapımı devam eden eğitim yatırımların değerlendirildiği 'Kepez İlçesi Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık etti. Vali Yazıcı "Okullarımızın yapımı aşamasında hiçbir aksaklık yaşamadan hızlıca bitirelim" dedi.

haberimizvar.net- Kepez ilçesinde planlanan ve yapımı devam eden eğitim yatırımların değerlendirildiği 'Kepez İlçesi Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı' Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti. Yapımı devam eden okul inşaatlarının yanı sıra ihale aşamasında olan projelerin genel durumlarının değerlendirildiği toplantıya Vali Yazıcı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve kurum müdürleri katıldı.  Eğitim yatırımlarının Kepez ilçesinde öncelikli olarak hangi bölgelere yapılacağı ve ihtiyaçların genel olarak neler olduğunun ele alındığı toplantıda Vali Yazıcı, yapılacak yatırımların durumu hakkında ilgili kurum müdürlerinden bilgi aldı. Toplantıda özellikle eğitim yatırımlarıyla ilgili arsa temini ve imar düzenlemeleri gibi konularda istişarede bulunuldu.  EĞİTİM YUVALARINI ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTURALIM  Kepez ilçesinin nüfus yoğunluğunun fazla olduğunu ve bu bağlamda ilçede okul ihtiyaçlarının olduğunun altını çizen Vali Yazıcı, şunları söyledi:  "Geçen haftalarda şehrimizi ziyaret eden Milli Eğitim Bakanımıza bu ihtiyacı belirttik. Sayın Bakanımızda bize 4 okul müjdesi verdi. Bu yeni eklenen projelerle birlikte Kepezde devam eden ve başlanacak birçok eğitim yatırımımız mevcut. Projelerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İletişim çağındayız. Bu yapılacak projelerle ilgili koordinasyonu iyi sağlamalıyız. Okullarımızın yapımı aşamasında hiçbir aksaklık yaşamadan hızlıca bitirebilmek için tüm paydaşların katılımıyla bugün Kepez'deki eğitim yatırımlarını değerlendirdiğimiz toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ümit ediyorum ki; bu yatırımların birçoğu kısa zamanda bitecek. Sıkıntı yaşamadan projelerimizi hızlıca başlatıp, eğitim yuvalarımızı bir an önce çocuklarımızla buluşturmak istiyoruz."  'EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞİMİZE YATIRIMDIR'  Çocukların iyi bir eğitim alması için çalışmaların devam edeceğini söyleyen Vali Yazıcı, "Şunu çok iyi biliyor ve farkındayız ki; eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Eğitimle yatıp eğitimle kalkan bir valiyim. Eğitimi her şeyden önde tutuyorum. İnşallah bu yatırımlar tamamlandığında Antalya'mızda ikili eğitim noktasında büyük katkı sağlayacak. Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları, eğitim kalitelerinin artması için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.  Toplantının sonunda Vali Yazıcı, ihtiyaçlara dönük ortaya konulan projelerle ilgili çalışmaların kontrollerinin eksiksiz ve paydaş kurumlarca koordineli bir şekilde sağlanması yönünde talimatlar verdi. 
​Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Kepez ilçesinde planlanan ve yapımı devam eden eğitim yatırımların değerlendirildiği 'Kepez İlçesi Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı'na başkanlık etti. Vali Yazıcı "Okullarımızın yapımı aşamasında hiçbir aksaklık yaşamadan hızlıca bitirelim" dedi.

haberimizvar.net- Kepez ilçesinde planlanan ve yapımı devam eden eğitim yatırımların değerlendirildiği 'Kepez İlçesi Eğitim Yatırımları Değerlendirme Toplantısı' Vali Ersin Yazıcı başkanlığında gerçekleşti. Yapımı devam eden okul inşaatlarının yanı sıra ihale aşamasında olan projelerin genel durumlarının değerlendirildiği toplantıya Vali Yazıcı'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er ve kurum müdürleri katıldı.

  Eğitim yatırımlarının Kepez ilçesinde öncelikli olarak hangi bölgelere yapılacağı ve ihtiyaçların genel olarak neler olduğunun ele alındığı toplantıda Vali Yazıcı, yapılacak yatırımların durumu hakkında ilgili kurum müdürlerinden bilgi aldı. Toplantıda özellikle eğitim yatırımlarıyla ilgili arsa temini ve imar düzenlemeleri gibi konularda istişarede bulunuldu.

 EĞİTİM YUVALARINI ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTURALIM

 Kepez ilçesinin nüfus yoğunluğunun fazla olduğunu ve bu bağlamda ilçede okul ihtiyaçlarının olduğunun altını çizen Vali Yazıcı, şunları söyledi:

 "Geçen haftalarda şehrimizi ziyaret eden Milli Eğitim Bakanımıza bu ihtiyacı belirttik. Sayın Bakanımızda bize 4 okul müjdesi verdi. Bu yeni eklenen projelerle birlikte Kepezde devam eden ve başlanacak birçok eğitim yatırımımız mevcut. Projelerle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. İletişim çağındayız. Bu yapılacak projelerle ilgili koordinasyonu iyi sağlamalıyız. Okullarımızın yapımı aşamasında hiçbir aksaklık yaşamadan hızlıca bitirebilmek için tüm paydaşların katılımıyla bugün Kepez'deki eğitim yatırımlarını değerlendirdiğimiz toplantımızı gerçekleştiriyoruz. Ümit ediyorum ki; bu yatırımların birçoğu kısa zamanda bitecek. Sıkıntı yaşamadan projelerimizi hızlıca başlatıp, eğitim yuvalarımızı bir an önce çocuklarımızla buluşturmak istiyoruz."

 'EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞİMİZE YATIRIMDIR'

 Çocukların iyi bir eğitim alması için çalışmaların devam edeceğini söyleyen Vali Yazıcı, "Şunu çok iyi biliyor ve farkındayız ki; eğitime yapılan yatırım geleceğimize yapılan yatırımdır. Eğitimle yatıp eğitimle kalkan bir valiyim. Eğitimi her şeyden önde tutuyorum. İnşallah bu yatırımlar tamamlandığında Antalya'mızda ikili eğitim noktasında büyük katkı sağlayacak. Çocuklarımızın iyi bir eğitim almaları, eğitim kalitelerinin artması için çalışmalarımız devam edecek" diye konuştu.

 Toplantının sonunda Vali Yazıcı, ihtiyaçlara dönük ortaya konulan projelerle ilgili çalışmaların kontrollerinin eksiksiz ve paydaş kurumlarca koordineli bir şekilde sağlanması yönünde talimatlar verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.