Türk pasaportu 57. sırada

GÜNDEM 06.10.2021 - 17:28, Güncelleme: 06.10.2021 - 17:28
 

Türk pasaportu 57. sırada

Dünyadaki en güçlü pasaportları inceleyen Henley Pasaport Endeksi sonuçları belli oldu. Türkiye’nin 57. sırada kendisine yer bulabildiği ülkeler listesinde 1. sıra Japonya’nın.

haberimizvar.net-  Henley Pasaport Endeksi’ne göre, 2021 yılında dünyanın en güçlü pasaportları listesi açıklandı. Dünyanın en güçlü pasaportları listesinde Japonya zirvedeki yerini korudu. Türkiye ise 2020 yılına göre 1 sıra gerileyerek 57. oldu.  JAPONYA ABD’Yİ GEÇTİ  Japonya, 192 vizesiz ülke ile dünyanın en güçlü pasaportu konumundayken Türkiye 110 vizesiz ülke ile 57. sırada. İşte dünyanın en güçlü pasaportları:  1. Japonya, Singapur 2. Almanya, Güney Kore 3. Finlandiya, İtalya, Lüksemburg, İspanya 4. Avusturya, Danimarka 5. Fransa, İrlanda, Hollanda, Portekiz, İsveç 6. Belçika, Yeni Zelanda, İsviçre 7. Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Malta, Norveç, İngiltere, ABD 8. Avustralya, Kanada 9. Macaristan 10. Litvanya, Polonya, Slovakya 
Dünyadaki en güçlü pasaportları inceleyen Henley Pasaport Endeksi sonuçları belli oldu. Türkiye’nin 57. sırada kendisine yer bulabildiği ülkeler listesinde 1. sıra Japonya’nın.

haberimizvar.net-  Henley Pasaport Endeksi’ne göre, 2021 yılında dünyanın en güçlü pasaportları listesi açıklandı. Dünyanın en güçlü pasaportları listesinde Japonya zirvedeki yerini korudu. Türkiye ise 2020 yılına göre 1 sıra gerileyerek 57. oldu.

  JAPONYA ABD’Yİ GEÇTİ

 Japonya, 192 vizesiz ülke ile dünyanın en güçlü pasaportu konumundayken Türkiye 110 vizesiz ülke ile 57. sırada. İşte dünyanın en güçlü pasaportları:

 1. Japonya, Singapur

2. Almanya, Güney Kore

3. Finlandiya, İtalya, Lüksemburg, İspanya

4. Avusturya, Danimarka

5. Fransa, İrlanda, Hollanda, Portekiz, İsveç

6. Belçika, Yeni Zelanda, İsviçre

7. Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Malta, Norveç, İngiltere, ABD

8. Avustralya, Kanada

9. Macaristan

10. Litvanya, Polonya, Slovakya 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.