Başkan Yavuz güven tazeledi

GÜNDEM 06.10.2021 - 17:59, Güncelleme: 06.10.2021 - 17:59
 

Başkan Yavuz güven tazeledi

ANTBİRLİK, 2021/2022 İş Yılı Olağan Genel Kurulu toplantısını yaptı. Toplantı ya birlik yönetimini seçmek için oy kullanma hakkına sahip delegeler katıldı. Delegelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan Mustafa Yavuz yeniden Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Yavuz, çiftçiye ilk müjdesini kütlü pamuğun kilosunu 11 lira açıklayarak verdi.

haberimizvar.net-  Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) 2021/2022 İş Yılı Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. Antbirlik konferans binasında yapılan toplantıya oy kullanma hakkına sahip delegeler katıldı. Divan başkanlığını Süleyman Bacak’ın yaptığı genel kurulda, 2021/2022 iş yılı yönetim ve denetim kurulu raporları ile finansal tablolar oy birliği ile kabul edildi.  ÇİFTÇİLERİMİZE VE DELEGELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM  Toplantının açılış konuşmasını yapan Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, çiftçiye ilk müjdesini kütlü pamuğun kilosunu 11 lira açıklayarak verdi. Başkan Yavuz, Görev yaptığı 4 yılda çiftçinin ürünlerini en yüksek fiyata alıp/satmaya çabaladığını belirtirken, “Çiftçimiz için büyük yatırımlar yaptık. Antbirlik için gece gündüz çalışmalar yapıyoruz. Verdiğimiz mücadelenin meyvelerini almaya başladık. Beni ve yönetim arkadaşlarımı yeniden bu göreve layık gören çiftçilerimize ve siz delegelerimize teşekkür ederim” dedi.  PRİM SİNYALİ  İlk göreve geldiği günden itibaren Antalya pamuk çiftçisine en yüksek fiyatı verdiklerini belirten başkan Yavuz, “Şu anda pamuğun kilosunu 11 lira açıkladık. Bizden yüksek veren bölge var. Fakat ben satıştan elde ettiğim geliri prim olarak dağıtıyorum. Geçtiğimiz yıl kilo başına 1.5 lira prim dağıttım. Bu yılda kazancımızı çiftçimizi paylaşacağız” diye konuştu.  ANTBİRLİK YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER  Mustafa Yavuz (Başkan) Hatice Hacıveziroğulları (Üye) Süleyman Bacak (Üye) Kadir Tomkay (Üye)  ANTBİRLİK YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER Tahir Karatlı İbrahim Bakır Hasan Kandemir Emine Nur Yavuz
ANTBİRLİK, 2021/2022 İş Yılı Olağan Genel Kurulu toplantısını yaptı. Toplantı ya birlik yönetimini seçmek için oy kullanma hakkına sahip delegeler katıldı. Delegelerin tamamının oyunu alan mevcut başkan Mustafa Yavuz yeniden Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Yavuz, çiftçiye ilk müjdesini kütlü pamuğun kilosunu 11 lira açıklayarak verdi.

haberimizvar.net-  Antalya Pamuk ve Narenciye Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (ANTBİRLİK) 2021/2022 İş Yılı Olağan Genel Kurul toplantısını yaptı. Antbirlik konferans binasında yapılan toplantıya oy kullanma hakkına sahip delegeler katıldı. Divan başkanlığını Süleyman Bacak’ın yaptığı genel kurulda, 2021/2022 iş yılı yönetim ve denetim kurulu raporları ile finansal tablolar oy birliği ile kabul edildi.

 ÇİFTÇİLERİMİZE VE DELEGELERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİM

 Toplantının açılış konuşmasını yapan Antbirlik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Yavuz, çiftçiye ilk müjdesini kütlü pamuğun kilosunu 11 lira açıklayarak verdi. Başkan Yavuz, Görev yaptığı 4 yılda çiftçinin ürünlerini en yüksek fiyata alıp/satmaya çabaladığını belirtirken, “Çiftçimiz için büyük yatırımlar yaptık. Antbirlik için gece gündüz çalışmalar yapıyoruz. Verdiğimiz mücadelenin meyvelerini almaya başladık. Beni ve yönetim arkadaşlarımı yeniden bu göreve layık gören çiftçilerimize ve siz delegelerimize teşekkür ederim” dedi.

 PRİM SİNYALİ

 İlk göreve geldiği günden itibaren Antalya pamuk çiftçisine en yüksek fiyatı verdiklerini belirten başkan Yavuz, “Şu anda pamuğun kilosunu 11 lira açıkladık. Bizden yüksek veren bölge var. Fakat ben satıştan elde ettiğim geliri prim olarak dağıtıyorum. Geçtiğimiz yıl kilo başına 1.5 lira prim dağıttım. Bu yılda kazancımızı çiftçimizi paylaşacağız” diye konuştu.

 ANTBİRLİK YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

 Mustafa Yavuz (Başkan)

Hatice Hacıveziroğulları (Üye)

Süleyman Bacak (Üye)

Kadir Tomkay (Üye)

 ANTBİRLİK YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER

Tahir Karatlı

İbrahim Bakır

Hasan Kandemir

Emine Nur Yavuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.